Local

Accident rutier la Iași. Un pieton a suferit mai multe fracturi după ce a fost acroșat de un autoturism – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 03 nov. 2020
Accident rutier în localitatea ieșeană Uricani
Accident rutier în localitatea ieșeană Uricani

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier în județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI.ro, se pare că un pieton a fost acroșat de un autoturism în satul Uricani, comuna Miroslava. Din cauza evenimentului rutier traficul se desfășoară cu dificultate. Pe ambele sensuri de mers s-au creat cozi care se întind pe mai mulți kilometri. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical, polițiștii rutieri dar și criminaliști.

Bărbatul care traversa regulamentar strada a fost acroșat de un autoturism marca Mercedes Vito care se deplasa spre Metro. Din păcate pietonul a suferit numeroase fracturi. Acesta a fost trasnportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijirile necesare.

 

Comentarii
  • Apreciez ca se respecta protectia datelor personale…aveti vreun drept sa postati nr mașinii sau logo firma? Oare cat mai e amenda pentru asta? Dar ce se mai respecta in tara asta in ziua de azi?

Adauga un comentariu