Local

Tragedie la cel mai așteptat eveniment al Iașului! Un pilot a făcut stop cardiac la raliu. Medicii se luptă să-i salveze viața -VIDEO, FOTO

Publicat: 04 sept. 2021
Pilotul Adrian Răspopa

O mașina de raliu a fost implicată într-un accident pe circuit, în zona Hadâmbu. La volanul mașinei se afla pilotul Adrian Răspopa.

UPDATE

Pilotul, Adrian Răspopa, a intrat în sala de operație. Se pare că acesta a mai suferit încă un stop cardio-respirator și a fost resuscitat la UPU. Acesta are politraumatisme severe, hemoragie severă, fiind în stare critică. Prognosticul medicilor este foarte rezervat.

Din nefericire, pilotul a fost încarcerat, aflându-se în stop cardio-respitaror. Însă, echipajele de prim-ajutor care aflau în zonă în anumite puncte, l-au resuscitat, iar acesta și-a revenit. Pilotul a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Sfântul Spiridon Iași, dar copilotul a refuzat să fie transportat la spital.

Vezi video AICI


Tags:
Comentarii
 • terminati cu raliul asta de rahat. In afara de a bloca centrul Iasului nu ati facut nimic. Cati bani aduce acest raliu primariei sau consiliului judetean? Poate sa spuna cineva? Cati iubitori de raliuri din strainatate vin la acest concurs? Ce aduceti toate rahaturile in Iasi, blocand activitatea orasului? Nu se poate organiza in afara Iasului? Chirica, ajunge !!! Un raliu fara recunoastere internationala este un concurs mort. Este doar moftul tau, dar mai du-te dracului pentru asta!!

 • Și ce propui tu, mortaciune? Alt alta 8dee sau doar mănânci cacat în lipsa de altceva? De fiecare data cund apare cineva cu vreo idee, apareun prepuț ca Ionescu și arata el ca nu valorează nimic ideea. Mergi pe jos in morții tai dacă nu-ti place traficul sau stai în continuare sa te uiți la Asia Express, reluări, prostovane.

 • Ionescule, daca nu-ti place evenimentul mergi tu înafară Iașului…. Noua ieșinilor ne place! Raliul se organizează în același mod si trasee de ani buni, zic asta ca sa nu-l aplaude cineva pe Dl Primar ca inițiator. Felicitări celor implicați! Jos pălăria!

 • Terminați cu cine, ce și de ce a organizat ceva. E vorba de viata unui om. Un om care face ceva foarte bine și care e în necaz. Rugați-vă sa fie bine!

 • Iasul incepe sa devina un mic talcioc. Weeken-dul trecut La Palas se mancau mici si carnati iar insetatii “serveau” bere, vin si coniac la pahar.Na, trebuie satisfacuti si fostii oraseni care s-au mutat la tara (Rediu, Barnova, Breazu, Valea Lupului, Bucium, etc.).

 • De insulți mă analfabetule? Altceva nu știi decât de morții măti? Ieși la interval, să vad cine ești, să-ți bag morții pe gât, raliu în orașul ăsta supra-aglomerat, dute pe pustii și fă-ți raliuri pâna te saturi, incultule nenorocit.

 • Tocmai pentru ca este vorba despre viata unui om. Daca nu exista acest raliu pilotul, probabil, nu ar fi patit nimic. MULTA PROSTIE IN TARA ASTA!!

 • Dan popp, imi doresc din tot sufletul ca acest om sa isi revina, desi nu il cunosc si nici nu sunt un impatimit al acestui sport. Dar, daca e cum spui tu si el face bine ceea ce face, nu cred ca s-ar mai fi ajuns aici. Multe rugaciuni si ganduri bune mai ales pentru familia sa, care are nevoie de un miracol, dar sa nu exageram si sa il transformam intr-un sebastian loeb.

 • Vorbești ca să nu ți se incleieze gura. Nu știu cine-i omul dar îmi pare rău de el. Totuși, profesia de pilot presupune niște riscuri. Nu cred ca dacă nu era raliul Iașului, omul se lasă de pilotaj și se apuca de grădinărit.
  Îmi pare rău pentru el.

 • După accidentul teribil de anul trecut si tragedie de azi, acest raliu al morții trebuie închis, anulat definitiv. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnească pace. (Vai de voi iesenilor ce drumuri de cacat aveti, si mai vreti raliuri, poate raliul morții!!!)

Adauga un comentariu