Local

Accident rutier la Sârca. A încercat să evite un şofer care efectua o depăşire fără să se asigure şi a intrat într-un cap de pod. Două persoane rănite – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 20 sept. 2021
Accident rutier în județul Iași. Două persoane au fost rănite

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc pe ruta Iaşi – Tg. Frumos, mai precis în localitatea Sârca.

Un conducător auto ce se afla la volanul unui Volkswagen se deplasa pe direcţia Iaşi – Tg. Frumos, iar la Sarca de pe contrasens venea un şofer care efectua o manevră de depăşire. A încercat să evite impactul cu şoferul care nu se asigurase a tras de volan şi a intrat într-un cap de pod.

Şoferul autovehiculului Volkswagen şi soţia sa fiind pasager dreapta, ambele persoane în vârstă, au fost rănite.

În împrejurimi se afla o ambulanţă care transportă un pacient infectat cu noul coronavirus. Echipajul a oprit pentru a acorda îngrijiri medicale de urgenţă şi au chemat prin staţie o altă ambulanta.

Şoferul vinovat nici măcar nu a oprit pentru a vedea consecinţele create de manevra lui neinspirată.

UPDATE: „Pacienta în vârstă de 65 ani, Elisabeta T., pasager fata dreapta, avea centură de siguranţă. A fost încarcerata şi a suferit fractura bimaleolata glezna stânga, fractura pumn stâng ,fracturi costale C10 şi C 11 drepte cu deplasare, hematom subcapsular hepatic, pneumoperitoneu posibil prin perforaţia unei anse intestinale, plaga regiune inghina dreapta cu fractura şold drept.

Femeia a fost internată pe secţia de Chirurgie 2 în sala operatorie”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iaşi.

Ce spune Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă

Un accident rutier în localitatea Sarca, comună Bălţaţi, judeţul Iaşi. Un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma evenimentului sunt două victime conştiente, neincarcerate.

La faţa locului au fost dirijate o autospecială de intervenţie de la Secţia de Pompieri Tg. Frumos, un echipaj de prima ajutor Tg. Frumos şi o ambulantă de tip B de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Comentarii
Adauga un comentariu