National

Accident rutier la Suceava. O dubă a Jandarmeriei, implicată – FOTO/ VIDEO

Publicat: 04 mai 2020

O dubă a Jandarmeriei a fost implicată, duminică, 3 mai, într-un accident rutier în cartierul Ițcani, al municipiului Suceava.

Evenimentul rutier a fost surprins pe o cameră de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum autospeciala Jandarmeriei, care se deplasa pe strada Grigore Alexandru Ghica, lovește un autoturism, care a ieșit de pe o stradă secundară.

Șoferul autoturismului marca Audi Q7 a ieșit pe drumul principal regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. În imagini se observă că duba Jandarmeriei avea pornită în bord o lampă luminoasă. Jandarmii se îndreptau spre Costâna pentru a face schimbul de tură.

În urma evenimentului rutier nicio persoană nu a fost rănită. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul.

Comentarii
  • Vă fraților nu mai este nici un pic de respect trebuie băgați la pușcărie toți șoferii chiar și mecanicii de locomotivă cum să nu oprească trenul când vede că trece milițianul sau jandarmul ??? lipsă de respect față de oamenii legii care au plan de amenzi asupra noastră !!! (la pușcărie cu noi)

Adauga un comentariu