Titlurile zilei

Accident rutier mortal la Iași! O femeie a decedat după ce a fost lovită din plin de un autoturism EXCLUSIV

Publicat: 13 ian. 2021
Accident rutier mortal la Iași - FOTO ARHIVĂ

În această dimineaţă, pe raza judeţului Iași a avut loc un accident rutier mortal. Vorbim despre faptul că în zona Castelul de apă, la limita dintre județul Neamț și județul Iaşi, autorităţile au fost anunţate de producerea unui eveniment rutier.

Veniţi la fața locului, autorităţile au constatat faptul că sub un autoturism se află o femeie. După ce au scos persoana de sub mașina, echipajele de prim ajutor au constatat că persoana este decedată.

O femeie a murit într-un accident rutier mortal la Iași

Evenimentul rutier a avut loc în afara localităţii Mircești din județul Iași. Accidentul s-a produs pe E 85, în zona Castelului de apă. La ora 5.56, pompierii au fost alertați de acest eveniment. La fața locului s-au deplasat, ținând cont de distanța mai mică, pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Pompierii au extras de sub autoturism o persoană fără semne vitale:

În această dimineață,  în jurul orei 05:56, prin apel la 112, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier, pe E 85, în zona Castelului de apă. În urma accidentului rutier produs o persoană a rămas blocată sub un autovehicul.  La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță SAJ. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au extras de sub autoturism o persoană (o femeie), fără semne vitale.

Conform datelor obţinute în exclusivitate de reporterii BZI.RO se pare că un tânăr în vârstă de 29 de ani care conducea un autoturism Land Rover a surprins şi acroşat o femeie care se afla pe partea carosabilă. Bărbatul este din Iași şi este cercetat penal. Concret, oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. În schimb, femeia nu a putut fi identificată la fața locului. Cercetările continuă.

Ce au declarat reprezentanții IPJ Iași

La data de 13 ianurie anul curent, în jurul orei 5.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Tg. Frumos au fost anunţaţi de un apel prin numărul unic de urgentă 112 efectuat de un bărbat precum că pe E85, la ieşirea din localitatea Mircești s-a produs un accident rutier mortal. La ieşirea din localitatea Mircești un tânăr de 29 de ani conducând un autoturism care se deplasă din direcţia Tg. Frumos spre Roman a surprins şi accidentat mortal o femeie care s-ar fi aflat pe carosabil. Se fac cercetări sub aspectul uciderii din culpă. Testat cu aparatul alcooltest, şoferul avea o alcoolemie de 0! Victima nu a fost incă identificată a menționat purtâtorul de cuvânt al IPJ Iași.

FOTO ARHIVĂ

Adauga un comentariu