National

Accident rutier. O ambulanță a fost aruncată de pe pod. Patru persoane sunt rănite – UPDATE

Publicat: 12 aug. 2020
ALT=«O ambulanţă care transporta un pacient cu coronavirus a căzut de pe un pod»
O ambulanţă care transporta un pacient cu coronavirus a căzut de pe un pod

Accident rutier în județul Gorj. Patru persoane au fost rănite. Un autoturism și o ambulanță din Mehedinți au fost implicate în coliziune. În autospecială se afla un pacient infectat cu coronavirus. Din cauza impactului puternic, ambulanța a fost aruncată de pe pod. Victimele accidentului sunt persoanele care se aflau în autospecială.

UPDATE: Din nefericire, pacienta, infectată cu noul coronavirus, transportată cu ambulanța implicată în accidentul rutier din județul Gorj a decedat, din păcate.

Știre inițială

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza comunei Băleşti, satul Corneşti, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi o ambulanţă, ce aparţine SAJ Mehedinţi, care transporta un pacient confirmat pozitiv cu virusul COVID-19. Ambulanţa a părăsit partea carosabilă şi a căzut de pe un pod”, au transmis, miercuri seară, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

Două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi patru ambulanţe Seviciului de Ambulanță Județean (SAJ) s-au deplasat la fața locului.

”În urma impactului au rezultat patru victime, conştiente şi neîncarcerate, fiind vorba despre trei membri ai echipajului ce încadrau ambulanţa şi pacientul. Toate cele 4 victime prezintă leziuni. Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului le-au acordat primul ajutor calificat victimelor, ulterior acestea fiind transportate la UPU Târgu Jiu”, a menţionat sursa citată.

Accident rutier grav în judeţul Constanța. O persoană a decedat şi una a fost rănită

Marţi, 11 august 2020, s-a produs un accident rutier grav, în judeţul Constanța. În cadrul evenimentului rutier au fost implicate o betonieră şi un autoturism. În urma coliziunii, o persoană a decedat şi una a fost rănită grav.

Accident rutier mortal în judeţul Constanța

Incidentul rutier s-a produs în jurul orei 13.00, pe drumul naţional DN 22, la intrarea în localitatea Gura Dobrogei. În urma coliziunii unei betoniere cu un autoturism, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar o alta a fost rănită şi transportată la spital. La fața locului s-a deplasat un elicopter SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

”La accidentul rutier de la Gura Dobrogei intervin o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de la Punctul temporar de stingere Cogealac, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ. Din primele informații, ar fi vorba despre o persoană decedată.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Șoferul de pe betonieră este conștient și are un traumatism lombar și unul al membrelor superioare. Bărbatul a fost transportat la unitatea medicală.

Accident rutier mortal. Un preot în vârstă de 41 de ani a decedat

Accident rutier mortal în județul Maramureș. Un preot în vârstă de 41 de ani a decedat chiar în localitatea unde era parohia acestuia.

„La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 41 de ani, care conducea o motocicleta pe o stradă pe strada principala din localitate, Intr o curba la dreapta pierde controlul asupra direcției de mers și intră în coliziune cu un trunchi retezat al unui copac de pe marginea drumului. Echipajul medical de la fata locului a declarat decesul bărbatului”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

În urma cercetărilot polițiștii au stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru motocicleta. De asemenea mopedul nu era înmatriculat. Conform Episcopiei ortodoxe a Maramureșului și Satmarului preotul aparținea de parohia Nașterea Maicii Domnului din Cărbunari din Maramureș.

„Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi a trecut la Domnul

Cu nespusă durere, dar cu nădejde în iubirea milostivă a lui Dumnezeu pe care L-a slujit cu râvnă neobosită, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului anunță faptul că Preacucernicul Părinte Adrian Marian Ioan Ieremi, păstorul credincioșilor din Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din localitatea Cărbunari, Protopopiatul Baia Mare, a trecut la cele veșnice, astăzi, la vârsta de 41 ani, în urma unui tragic accident rutier, care a avut loc în jurul orei 16:00.

La acest moment dramatic și de profundă întristare, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, Precucernicii Părinți slujitori ai Sfintelor Altare ale Eparhiei, profesorii și colegii de la cele două Instituții teologice băimărene, transmitem gânduri de compasiune și mângâiere familiei îndurerate și greu încercate, doamnei preotese Mariana și fiilor Preacucerniciei Sale, Andrei și Mihail-Stelian, rugând pe Hristos Domnul să primească sufletul Părintelui întru Împărăția Sa cea veșnică”, se arată în mesajul transmis de Episcopia ortodoxă a Maramureșului și Satmarului.

Adauga un comentariu