National

Accident rutier pe centura Sucevei. Patru persoane au fost rănite

Publicat: 23 sept. 2021
Accident rutier

Accident rutier pe centura Sucevei. În coliziune au fost implicate o autocisternă încărcată cu apă și o mașină. La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava cu modul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2), o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), o autospecială de stingere cu apă și spumă cu sprijinul a două ambulanțe de la Seviciul de Ambulanță Județean Iași.

Cele patru victime care se aflau în autoturism au fost transportate la o unitate medicală.

„Accident rutier între un autoturism și o autocisternă încărcată cu apă la intrarea pe centura Sucevei dinspre Pătrăuţi. Au fost implicate patru persoane din autoturism și șoferul autocisternei.Toate cele patru persoane din autoturismul implicat sunt transportate la spital de ambulanțele sosite la fața locului.

Intervin la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava cu modul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2), o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), o autospecială de stingere cu apă și spumă cu sprijinul a două ambulanțe SAJ. „, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Adauga un comentariu