Local

Accident rutier în Podu Roș din Iaşi! Au fost implicate doua autoturisme – FOTO (EXCLUSIV)

Publicat: 06 aug. 2020
Accident rutier pe strada Nicolae Iorga din Iaşi
Accident rutier pe strada Nicolae Iorga din Iaşi

În urmă cu puţin timp un accident rutier s-a produs în municipiul Iaşi, în Podu Roș. Conform detaliilor obţinute în urmă cu puţin timp, accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Accident rutier în Podu Roș din Iaşi

În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme. Un autoturism marca Chevrolet şi un autoturism marca Opel. Din primele informaţii se pare că accidentul nu s-a soldat cu victime omeneşti, singurele pagube înregistrate au fost de ordin material.

La faţa locului au intervenit poliţiştii rutieri. Momentan nu se cunosc cauzele exacte a producerii accidentului. Totuşi, cauza principală este, cel mai probabil, neacordarea de prioritate. Cercetările continuă pentru a se ştabi starea de fapt. Traficul în zona se desfăşoară cu dificultate.

În zona Podu Ros, traficul este aglomerat

Conform informaţiilor zilnice din trafic, zona Podu Roș din Iaşi este una foarte aglomerată. Cozile de maşini sunt destul de mari, iar şoferii aşteaptă timpi destul de ridicaţi pentru a traversa zona în orele de vârf.

Șefii administrației locale au trecut la implementat proiect de trafic ce viza tocmai una din cele mai aglomerate intersecții din oraș, cea din zona Podu Roș. În aceste condiții,pe data de 21 martie, intersecția din Podu Roș s-a schimbat în totalitate.

Asta după ce s-a decis montarea a trei semafoare noi în puncte-cheie din intersecție. Reprezentanții municipalității, cei ai Poliției Locale și ai Poliției Rutiere au supravegheat proiectul. Semafoarele au fost montate de cei de la UTI Grup, firma care a implementat și proiectul sistemului inteligent de monitorizare a traficului rutier. Un prim semafor s-a montat în zona rondului la intersecția cu Șoseaua Națională. Un alt semafor a fost montat în partea opusă, în dreptul intersecției șoselei Nicolina spre Socola înainte de a se intra în rond. Un alt treilea semafor este amplasat în zona intersecției cu bulevardul Socola și rond pentru cei care vin dinspre Bucium.





Comentarii
  • Ca sofer străin de Iasi, nu inteleg cum poți pleca cu semaforul pe verde la intrare in guratie si dupa 15metri nu mai ai prioritate. E tare managementul traficului.

Adauga un comentariu