Eveniment-Social

Accident rutier pe Toma Cozma din vina unui motociclist

Publicat: 04 aug. 2011
1

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara pe strada Toma Cozma din Iasi. Muracea S., de 24 de ani, din comuna Ciurea, conducea un autoturism dinspre bulevardul Carol I spre Pacurari. In dreptul strazii spre Casa Universitarilor, cand a facut virajul la stanga, s-a ciocnit cu o motocicleta condusa în aceeasi directie de Daniel D., de 28 de ani, din Iasi. In urma accidentului, o tanara de 17 ani, de pe motocicleta, a fost transportata la Spitalul de Urgenta pentru îngrijiri medicale. „In dreptul caii de acces spre Casa Universitarilor, cand autoturismul a efectuat virajul la stanga, a intrat în coliziune cu o motocicleta condusa în aceeasi directie de mers. Motociclistul care a efectuat o depasire neregulamentara este cel care a provocat accidentul”, a declarat subcomisarul Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
Cei doi conducatori de vehicule au fost testati cu aparatul alcooltest si s-a stabilit ca nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii au întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii
  • Neatentia costa vieti omenesti!Nici domnul subcomisar nu re4specta regulile de circulatie. Locuieste in str. oancea la D10si intra pe sens interzis.Sa luam si noi acest exemplu negativ?Noi vom plati amenda si ceva puncte luate.Respectati regulile de circulatie indiferent de functii.

Adauga un comentariu