National

Accident rutier. Șase autoturisme au fost implicate

Publicat: 03 dec. 2019

Un accident în care au fost implicate şase autoturisme a avut loc, marţi seara, în centrul municipiului Vaslui. În urma evenimentului nicio persoană nu a fost rănită. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, accidentul a fost provocat de un bărbat care a vrut să schimbe benzile de mers. Cel mai probabil pentru a prinde mai repede culoarea verde a semaforului.

„Din primele informaţii, se pare că un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Ştefan cel Mare, care se deplasa spre gară, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. A acroşat un autoturism înmatriculat provizoriu în Vaslui. Acesta era condus de un bărbat de 20 de ani, din Deleşti, care circula regulamentar. În urma impactului, cele două maşini s-au izbit de alte patru autoturisme parcate în zonă. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În autoturismul condus de şoferul care a provocat accidentul se afla o pasageră de 16 ani. Aceasta a acuzat nişte dureri, dar a refuzat transportul la spital. În cazul în care această persoană va merge pentru îngrijiri medicale, se va întocmi dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a intervenit la locul producerii accidentului cu două autospeciale.loading...

Adauga un comentariu