National

Accident rutier. Un autocar plin cu nuntași s-a răsturnat. Mai multe persoane au ajuns la spital

Publicat: 20 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier. Un autocar plin cu nuntași s-a răsturnat. Mai multe persoane au ajuns la spital

În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, în timp ce conducea un autobuz pe DN 2C, din direcţia Buzău către Scutelnici, un bărbat de 62 de ani din Smeeni ar fi pierdut controlul autocarului. Împrejurare în care mașina a intrat pe contrasens și a ieșit în decor. În urma evenimentului 6 persoane cu vârste între 24 și 58 de ani (trei bărbați și trei femei) au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continua.

Un autocar plin cu petrecăreţi care veneau de la nuntă a ajuns pe câmp la Smeeni, în Buzău. Sunt mai multe victime, mai multe echipaje de salvatori ajungând la locul accidentului.

Cel puțin trei persoane au fost rănite, după ce autocarul în care se aflau a ieșit în decor pe DN 2C, la Albești (Smeeni). În zonă se circulă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind sub 20 de metri.

Accidentul rutier în care a fost implicat autocarul plin cu nuntași s-a produs pe drumul național 2C. În jurul orei 07:00, maşina înainta cu greu prin ceața densă, în momentul în care, ajuns într-o curbă de pe raza localității Albești, a părăsit carosabilul, oprindu-se pe câmp, scrie Reporter Buzoian.

Ieşirea în decor a dus la rănirea a cel puțin trei pasageri. Oamenii au sunat disperați la 112, numeroase echipaje de ambulanță și SMURD pornind spre locul accidentului.

Șoferul a fost pus să sufle în fiolă, rezultatul alcooltestului fiind zero. Cel mai probabil, din cauza ceții dense, șoferul nu a mai nimerit drumul la intrarea în curbă, părăsind șoseaua.

Adauga un comentariu