Eveniment-Social

Accident spectaculos cu victime, la Motca

Publicat: 05 mai 2015

In cursul diminetii de ieri a avut loc un accident grav in comuna Motca, satul Boureni. Un sofer din Ucraina, care conducea o masina marca Renault, a intrat intr-o depasire neregulamentara si s-a izbit frontal de catre o autoutilitara, marca Iveco, incarcata cu lemne, care se deplasa din sens opus.

In urma impactului masina Iveco a ajuns in santul de pe marginea drumului, iar un barbat de 57 ani, aflat ca pasager in masina, a suferit rani grave fiind transportat de urgenta la Compartimentul de Primiri Urgente (CPU) din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani.

A.M. din Suceava a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral fara pierdea cunostintei, traumatism coloana vertebrala cervicala, traumatism antebrat stang si traumatism la coapsa dreapta. In urma unor investigatii medicale amanuntite s-a constatat ca nu sunt probleme de leziuni posttraumatice, iar pacientul a plecat la domiciliu. Potrivit autoritatilor, din primele cercetari reiese faptul ca vinovat ar fi soferul ucrainean care s-a angajat in depasirea unei masini fara sa se asigure. Cercetarile continua in vederea stabilirii cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul si cine se face vinovat. S-a intocmit dosar penal.loading...

Adauga un comentariu