Local

Accident spectaculos intre taximetristi in Copou – FOTO

Publicat: 14 mai 2014

@ O secunda de neatentie a dus la o tamponare spectaculoasa @ Trei firme diferite de taxi implicate in accident

Accident spectaculos petrecut ieri in jurul orei 13, pe bulevardul Carol I, in zona statiei de taxiuri de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza„. In accident au fost implicati trei taximetristi de la trei firme diferite. In scurt timp, la fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Locale.

„Ne-am deplasat la fata locului pentru a constata accidentul. I-am legitimat pe soferi si i-am indrumat spre sediul Politiei Rutiere, deoarece acest incident nu este de competenta noastra”, a declarat un politist local.

Soferii implicati in accident au refuzat sa ofere detalii referitoare la incident. Potrivit martorilor din zona, accidentul s-ar fi produs din vina unuia dintre taximetristi. Vinovatul ar fi dorit sa plece din statia de taxiuri catre o comanda, dar nu s-ar fi asigurat si nu ar fi acordat prioritate, fiind lovit de al doilea sofer de taxi care se deplasa regulamentar.

„Unul dintre soferi cobora spre Fundatie. Cel care a dorit sa iasa din statia de taxiuri nu s-a asigurat. Soferul care cobora Copoul a tamponat taxiul care pleca spre comanda in urma impactului ricosand pe contrasens si lovind o a treia masina de taxi, care stationa in dreptul firmei de asigurari din zona”, sustine unul din martorii incidentului.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu daune materiale, toate cele trei masini implicate in accident fiind avariate.

Comentarii
    • tu cand te-ai spalat ultima data? ca la comment esti destul de relaxat… adica neuronul sta lejer…. si moare de plictiseala ca e singur saracul… daca maica-ta avorta… era un dobitoc mai putin in Iasi…. sa traiesti !!! stiu eu cum

  • Bai analfabetii dracului de ziaristi! Ce poula mea tot ii dati cu presupusul: „accidentul s-ar fi produs”, „vinovatul ar fi dorit sa plece”, „nu s-ar fi asigurat” si „nu ar fi acordat proritate”? Pai nu e un lucru cert ca accidentul s-a produs? Ca accidentul s-a produs datorita neacordarii prioritatii la plecarea din statie? Nu mai folositi atat conditionalul optativ(nu cred ca ati auzit de asa ceva) in loc de perfectul compus(nici de asta nu cred ca ati auzit)!

  • Ba Robert Ciobanenco ce e asa spectaculos? nu s-a rasturnat nici un taxiu… nu a murit nici un „nespalat” … nu s-a oprit traficul pe Copou… macar daca era vreun foc de artificii… deci e un accident banal cu cateva daune materiale…. daca iti tai venele … bei un flacon de pastile … si te arubnci de pe bloc ca sa te prinzi cu dintii de bordura… atunci ar fi SPECTACULOS… obositule

Adauga un comentariu