National

Accident teribil în judeţul Constanța. Un microbuz s-a răsturnat. S-au înregistrat 18răniți și doi morți – FOTO/ UPDATE

Publicat: 15 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE: Bilanțul victimelor a ajuns la 16 persoane. Două dintre acestea sunt inconștiente.

UPDATE: Persoanele găsite inconștiente au fost declarate decedate. Sunt 18 persoane rănite. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

UPDATE: Incidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed. Din această cauză, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat la marginea șoselei. Cei decedați sunt un bărbat și o femeie.

Știre inițială

Miercuri, 15 ianuarie 2020, s-a produs un accident grav în judeţul Constantă. Un microbuz s-a răsturnat cu 11 persoane la bord. Accidentul s-a produs pe DN 38, în localitatea Topraisar dinspre Amzacea, judeţul Constanța.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje SMURD, autospeciala de transport persoane şi victime multiple, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), două dintre persoanele ranite sunt încarcerate, fiind prinse sub mijlocul de transport răsturnat, iar alte patru victime sunt ieşite din autovehicul.

„Din primele informaţii reiese că sunt 11 victime, din care două prinse sub microbuz. La faţa locului, în total, trimise opt ambulanţe, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere şi autospecială de descarcerare”, a transmis ISU.

Adauga un comentariu