Sport

Accidentare dură pentru Brănescu! Portarul s-a ales cu o ruptură de piramidă nazală după meciul cu Astra

Publicat: 04 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accidentare dură pentru Brănescu Portarul s-a ales cu o ruptură de piramidă nazală după meciul cu Astra
Portarul ieșenilor s-a accidentat grav în partida cu Astra Giurgiu

Poli Iași s-a impus în fața Astrei Giurgiu, cu scorul de 2-1, în play-out-ul Ligii 1. Poli Iași a deschis scorul în minutul 22, prin golul marcat de Onea. Diferența de pe tabela de marcaj s-a majorat în minutul 34, când Passaglia a înscris pentru 2-0.
Gheorghe a redus din diferență, în minutul 75, dar efortul giurgiuvenilor nu a fost suficient pentru a întoarce scorul. Brănescu a suferit un accident dur în partida cu giurgiuvenii, după ce a fost lovit în cap de unul dintre adversari.

Accidentare dură pentru Laurențiu Brănescu

Astra a executat o lovitură de la colțul terenului, iar portarul celor de la Poli Iași a înaintat pentru a respinge balonul , dar a fost lovit de unul dintre adversari cu piciorul în cap. Arbitrul partidei a indicat fault în atac, dar portarul moldovenilor a fost vizibil afectat în urma loviturii.
Laurențiu Brănescu a rămas întins pe teren și a fost nevoie de intervenția medicilor. Se pare că goalkeeper-ul a suferit o ruptură de piramidă nazală. Brănescu nu a mai putut reveni pe teren, iar tehnicianul lui Poli Iași, Nicolo Napoli, a fost nevoit să îl înlocuiască cu Brînză.

Adauga un comentariu