Eveniment-Social

Accidente de sezon

Publicat: 19 ian. 2000

•Doua accidente grave si cateva zeci de tamponari

Dupa ce peste Iasi a cazut, in doar doua zile, zapada pentru toata iarna, soferii au inceput sa se confrunte cu probleme in trafic. Astfel, numai ieri si alaltaieri s-au produs doua accidente grave, pe langa vreo 60 de coliziuni. Toata ziua de ieri, Biroul tamponari de la Politia Rutiera a Judetului a fost asaltat de cereri de eliberare a adeverintelor pentru repararea autovehiculelor.

•Acum doua seri, Andrei Retcu (28 de ani, din Ungheni, Republica Moldova) conducea autoturismul inmatriculat cu numarul BL-BA-026 pe strada C.A.Rosetti din Iasi. A pierdut controlul asupra volanului dupa ce masina a derapat pe zapada si a izbit un autoturism care circula in sens opus. Acest autovehicul era condus de Octav Grecu, din Iasi. Ambele autoturisme au fost avariate, iar Corina Marilena Grecu, de 10 ani, a fost ranita.

•Ieri dimineata, la ora 10.15, Radu Patap (48 de ani, din Falciu, judetul Vaslui), care conducea autoturismul Volkswagen Golf VS-01-RHJ spre Iasi, la Bucium, a derapat pe gheata de pe sosea. Masina a fost scapata de sub control si s-a izbit violent de autobuzul IKARUS 32-IS-3805. Acesta era condus de Neculai Cobasa (45 de ani, sofer la RATC Iasi). Autoturismul lui Radu Patap s-a zdrobit de autobuz, iar Gica Cozma, pasager in Volkswagen, a fost ranit. El a fost dus imediat la Spitalul de Urgente, unde a fost internat, pentru ca suferise cateva fracturi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit