Eveniment-Social

Accidente rutiere grave

Publicat: 09 mai 2007
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:80531;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

• In ultimele doua zile, au avut loc patru accidente rutiere cu victime omenesti • Trei persoane au fost ranite, iar una a decedat

Ieri dupa-amiaza, Ion Budeanu, in varsta de 57 de ani, a oprit autoturismul Dacia Logan cu numarul de inmatriculare IS 49 FWA pe bulevardul Bucium. Deoarece a uitat sa asigure masina cu frana de mana, autoturismul a inceput sa se deplaseze la vale, iar soferul, incercand sa il opreasca, s-a impiedicat, s-a lovit cu capul de niste tevi si a murit. Tot ieri, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, in fata Clubului Pub 25, Florentina Ticau, in varsta de 17 ani, a trecut strada fara sa se asigure, fiind lovita de autoturismul BMW condus de Steluta Lupu, in varsta de 29 de ani. „Am demarat cercetarile in aceste cazuri, urmand sa fie luate masurile legale care se impun”, a declarat inspectorul principal Costel Mandru, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Iasi.

In urma cu doua zile, in municipiul Iasi au avut loc doua accidente rutiere soldate cu victime. Astfel, luni, pe strada Ciurchi, Ioan U., in varsta de 68 de ani, din municipiul Iasi, in timp ce conducea autoturismul Dacia 1300, din directia Doi Baieti, catre strada Han Tatar, a accidentat o femeie in varsta de 29 de ani, din Iasi, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportata de catre o ambulanta la Spitalul de Neurochirurgie. La ora 15.50, pe bulevardul Socola, un alt sofer a accidentat un copil, tot pe trecerea de pietoni. Radu P., de 22 de ani, din municipiul Iasi, avand permis de conducere din anul 2006, in timp ce conducea o autoutilitara marca Fiat, din directia Bucium, catre Podul Ros, l-a lovit cu masina pe Gabriel Bogdan A., in varsta de 12 ani, din Iasi, care traversa strada pe marcaj. Copilul a fost transportat de Ambulanta la Spitalul de Copii Sf. Maria, de unde a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie. „Am avut ieri (in urma cu doua zile – n.r.) doi pacienti internati ca urmare a unor accidente rutiere. O femeie in varsta de 29 de ani a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral si plaga contuza, in timp ce Gabriel Bogdan A. a fost adus la spital policontuzionat, suferind un traumatism cranio-cerebral si un traumatism cervical. Starea de sanatate a celor doi este stabila”, a declarat dr. Romeo Chelaru, de la Spitalul de Neurochirurgie.

Comentarii
Adauga un comentariu