Eveniment-Social

Accidentele in gospodarie continua sa faca victime. Tot mai multi ieseni ajung la doctor

Publicat: 26 iul. 2018
1

In ultima perioada, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi ajung tot mai multi ieseni care au fost implicati in accidente in propriile gospodarii sau in accidente care se puteau incheia tragic.

Astfel, tot mai multi ieseni ajung la spital dupa ce sufera caderi de la inaltime, din copac sau de pe casa. De multe ori, pacientii care ajung pe mainile medicilor sunt oameni in varsta, care nu ar trebui sa se implice in astfel de activitati. In aceasta situatie s-a aflat si un iesean in varsta de 60 de ani, care a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a cazut de pe o scara, suferind mai multe contuzii si fracturi.

Citeste si: Tot mai multi ieseni ajung la spital dupa ce patesc astfel de lucruri. Medicii se intalnesc zilnic cu aceste cazuri

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat, in varsta de 69 de ani, din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, pacientul era policontuzionat. Din informatiile pe care le avem, se pare ca acesta a cazut de pe o scara. In urma investigatiilor la care a fost supus, s-a constatat ca in urma accidentului pacientul a suferit o fractura la nivelul femurului stang. Astfel, dupa ce a primit ingrijiri medicale in Unitatea de Primire Urgente, pacientul a fost dirijat catre Sectia de Ortopedie pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu