Actualitate

Accidentul provocat de fiica unui afacerist iesean s-a sfarsit tragic. Tanara conducea o masina de lux

Publicat: 19 apr. 2015
1

@ Trei tineri cu varste intre 20 si 23 de ani se aflau in masina de lux condusa de fiica afaceristului din Iasi @ Din cauza vitezei, tanara nu a putut adapta viteza intr-o curba periculoasa @ Din pacate, pentru verisorul ei care se afla in autoturism, sfarsitul a fost cumplit

Au trecut aproape doua saptamani de la accidentul rutier grav in care a fost implicata fiica unui afacerist din Iasi, varul tinerei si inca doi prieteni, unul de nationalitate franceza, iar celalalt turc. Toti se aflau intr-o masina de lux condusa de Patricia Gall, in varsta de 20 de ani. In seara zilei de 9 aprilie, tinerii se intorceau din Franta urmand sa petreaca Pastele la Iasi. In zona localitatii Crasna, din judetul Vaslui, autoturismul Jaguar s-a rasturant de mai multe ori si a iesit in decor dupa ce fiica afaceristului iesean a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa. In urma accidentului, Patricia Gall si cei doi prieteni s-au ales doar cu rani usoare si au primit ingrijiri medicale la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. In schimb, verisorul, Tudor Gall, in varsta de 23 ani, a suferit o fractura de coloana cu sectionarea maduvei. Tanarul a fost transportat la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi unde a fost operat in urgenta si se afla in continuare in unitatea medicala. Din cauza traumatismului sever la coloana, picioarele tanarului au paralizat pe loc. Tragic este ca deficitul motor nu va mai putea fi recuperat niciodata. La numai 23 de ani, tanarul risca sa ramana intr-un scaun cu rotile pentru tot restul vietii.

„Pacientul are ambele picioare paralizate. Din pacate, nu se va mai putea recupera. Este internat pe sectie si se afla sub tratament. Nu s-a stabilit cand va fi externat”, a spus unul dintre medici. Deocamdata, familia nu si-a aratat intentia de a-l transfera pe fiu intr-un spital din strainatate. Prietenii Patriciei Gall, francezul si turcul, au varsta intre 20 si 23 de ani, si studiau in Franta, alaturi de fiica afaceristului si verisorul ei.

Tanara este fiica lui Mircea Gall, un important dezvoltator imobiliar din Iasi, fiind administrator al Antrepriza Ideal Casa si Comerom Exim. Din cercetarile politistilor a reiesit ca Patricia Gall nu a adaptat viteza la conditiile de mers. Masina s-a rasturnat de mai multe ori pana a iesit de pe carosabil si a ramas blocata pe camp cu rotile in sus. Pe numele tinerei soferite a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, rezultatele alcooltestului fiind negative.

Comentarii
Adauga un comentariu