International

Accidentul rutier de 17.000.000 de lei. Cea mai mare pagubă din istorie! – VIDEO

Publicat: 16 sept. 2020
Accident rutier de milioane de lei cu bolizi de lux
Accident rutier de milioane de lei cu bolizi de lux

Cel mai scump accident din istoria omenirii a avut loc între un Bugatti Chiron, un Porsche 911 Cabriolet şi un Mercedes-Benz C-Class. Pagubele se ridică la nici mai puțin și nici mai mult de 3.5 milioane de euro.

Cele trei maşini de lux au fost implicate într-un accident în pasajul Gotthard, din Alpii Elveţieni. Din fericire, toţi şoferii au scăpat cu viaţa în urma impactului.

Accident cu pagube de 3.5 milioane de euro

Accidentul a fost produs de un Bugatti Chiron, în valoare de 2.5 milioane de euro, care a intrat într-o depăşire. Acelaşi lucru l-a făcut şi şoferul unui Porsche 911 Cabriolet, iar impactul a fost inevitabil.

Viteza excesivă a făcut ca şi alte maşini să fie avariate, printre care un Mercedes-Benz C-Class. Şoferul acestuia a fost cel mai afectat, fiind trasportat de urgenţă la spital.

Dintre cele trei maşini de lux, Porsche-ul a suferit cele mai mari pagubue. În imaginile video distribuite pe Instagram se vede că airbag-ul s-a declanşat atât la Bugatti, cât şi la Porsche.

Pagubele se ridică la 3.5 milioane de euro, adică 17.000.000 de lei, potrivit dailymail.co.uk.

Elveţia este una dintre cele mai bogate tari din lume, astfel că accidentele între maşinile de lux nu sunt o raritate aici. Dacă sunteţi pasionaţi auto, probabil că nu îţi place să vezi maşini de lux distruse. Un caz „dureros”, am putea spune, a avut loc în Filipine, când preşedintele Rodrigo Duarte a decis distrugerea a nu mai puţin de 68 de maşini de lux, intrate ilegal în ţară, pentru a stopa corupţia.

Printre aceste modele se număra mai multe exemplare Porsche, Lamborghini, BMW sau chiar şi un Nissan Skyline. Valoarea totală a maşinilor se ridică la aproape 6 milioane de dolari.

Cel mai scump loc de parcare

Iar dacă vorbim de maşini de lux, vei fi suprprins să afli că cel mai scump loc de parcare din lume costa cât un apartament cu două camere. Un om de afaceri din Hong Kong a plătit aproape un milion de dolari pentru un loc de parcare.

Locul de parcare se afla în al cincilea zgârie nori din Hong Kong, clădirea de birouri The Centre care, în luna octombrie 2017, a devenit cea mai scumpă clădire de birouri din lume după ce a fost vândută pentru mai mult de cinci miliarde de dolari.

Un tânăr a murit sfârtecat după ce a intrat în plin cu un scuter într-o ţeavă de gaz. Avea doar 17 ani

Accident înfiorător la Iaşi. În noaptea de 21 spre 22 august 2020, în localitatea ieșeană Sirețel, a avut loc un accident rutier mortal. Un tânăr în vârstă de 17 ani care conducea un scuter neînmatriculat pe DC128 a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în plin într-un podeț din fața unei gospodării. În momentul impactului, o țeavă i-a secționat pieptul pe jumătate. Din păcate pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic, acesta a decedat pe loc.

„În noaptea de 21 spre 22 august a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani s-au sesizat cu privire la faptul că pe raza comunei Sirețel a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pașcani, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr, în timp ce ar fi condus un moped fără număr de înmatriculare, pe raza comunei Sirețel, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, tânărul a decedat. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, se arată în comunicatul emis de poliție.

Adauga un comentariu