Eveniment-Social

Aceasta casatorie din Iasi va surprinde pe toata lumea. Nimeni nu se astepta ca cei doi sa ajunga la Starea Civila

Publicat: 28 oct. 2016
1
@ Poveste de dragoste inedita, la Iasi @ La inceputul saptamanii viitoare, in fata Ofiterului de Stare Civila se vor prezenta doi ieseni care au ales sa-si uneasca destinele intr-o maniera inedita @ De altfel, nimeni nu se astepta ca cei doi sa ajunga sa se casatoreasca in asemenea conditii @ Povestea acestora poate fi una surprinzatoare
 
Doi ieseni au ales sa se prezinte, la inceputul saptamanii viitoare, in fata Ofiterului Starii Civile, pentrui a oficializa relatia pe care o au de ceva vreme. Pana acum, nimic nu este spectaculos sau inedit. Numai ca, cei doi ieseni tind sa bata un record in ceea ce priveste casatoria. Intre mire si mireasa sunt nu mai putin de 26 de ani diferenta. Cu toate acestea, cei doi au tinut sa ajunga in fata ofiterului de Stare Civila, pentru a-si uni destinele. Mirele este insa cel mai varstnic barbat care se va prezenta la ceremonie, el avand 90 de ani. Aleasa inimii lui este ceva mai tanara, femeia avand „doar” 64 de ani.

Cu toate acestea, cei doi nu au vazut nimic impotriva in a-si oficializa relatia si au decis sa faca marele pas. Barbatul, pe numele sau Dumitru Gabura, ajuns la 90 de ani, a decis sa o ia in casatorie pe Virjinia Bituca, de 64 ani, pentru a avea un sprijin la batranete. Barbatul, originar din localitatea Mogosesti- Iasi, este vaduv inca din anul 2000. Femeia este originara din localitatea Costuleni, insa de cativa ani de zile locuieste in muncipiul Iasi. Dupa ce ani la rand au incercat sa treaca peste greutatile cu care s-au intalnit in viata, au ajuns, intr-un final, intr-un moment fericit. Indiferent de situatia din trecut, de greutatile de care au avut parte, aceste persoane si-au dorit atentie si dragoste si au decis acum sa-si uneasca destinele.

Dupa ce si-au pierdut jumatatile alaturi de care au trait aproape o viata de om, au decis sa o ia de la capat. Cei doi au aratat ca dragostea adevarata nu are varsta. Dumitru Gabura locuieste inca de la inceputul anilor ’80 pe o strada selecta din zona Copou, unde detine un apartament. Posibil ca, la batranete, fara prea multe rude in preajma, Dumitru Gabura a vrut sa o ia in casatorie pe Virjinia Bituca, femeia care i-a fost alaturi, pentru a-i asigura si acesteia un viitor dupa ce el nu va mai fi. Casatoria dintre cei doi va avea loc pe 1 noiembrie, la Oficiul de Stare Civila din Iasi. 

Comentarii
  • Bravo lui, a dorit ca dupa ce nu va mai fi el, mostenitorii sa nu o lase pe drumuri pe cea care i-a fost aproape la batranete. A stiut mosu ceva, numai sa nu spuna urmasii mosului ca acesta nu era in toate ,,facultatile” cand s-a casatorit, caci se poate intampla si asta. Noi ii uram viata lunga si sa-si sarbatoreasca si nunta de argint.

Adauga un comentariu