Actualitate

Aceasta decizie va scandaliza intreg Iasul. Nu mai este cale de intoarcere

Publicat: 16 dec. 2015
1

@ Parlamentarii Iasului au luat parte la o decizie ce a scandalizat intreaga tara @ O buna parte din ei vor beneficia lunar de sume uriase de bani de la statul roman @ Alesii Iasului au votat fara nicio retinere proiectul pensiilor speciale

Scene penibile intr-una din cele mai importante institutii ale statului. Vinovati de un asemenea circ sunt si parlamentarii Iasului, care se numara printre cei care si-au votat majorarea pensiilor speciale. Astfel, o parte din cei care nu se vor mai regasi in noua legislatura parlamentara se vor putea bucura de o pensie frumoasa, cu toate ca nu s-au facut cu aproape nimic remarcati in plenul celor doua Camere. Unul dintre acestia este si deputatul PSD Anghel Stanciu. Acesta a votat cu ambele maini majorarea pensiilor demnitarilor, mai ales ca el nu va mai candida pentru un nou mandat in Parlamentul Romaniei. Desi nu a facut aproape nimic pentru iesenii care l-au votat, Stanciu, personaj care culege sume de bani din mai multe locuri, a tinut mortis sa ceara majorarea pensiilor.

„16 decembrie a fost ziua în care colegii nostri au sustinut ca ne-am luat tara înapoi. Evident ca azi trebuie sa ne luam Parlamentul înapoi, sa oferim Parlamentului sansa de a fi puternic, crescând, si prin indemnizatii, atractivitatea, implicarea. Este momentul, stimati tovarasi, cuvântul tovarasi nu este o rusine, ca azi sa meditati asupra votului. Aplicarea statutului ca în alte state europene, stoparea discriminarii parlamentarilor fata de alte categorii profesionale”, a sustinut Stanciu.

Acesta ar urma sa beneficieze de aproximativ 5.000 lei lunar ca pensie, cat ridica in prezent si ca indemnizatie, pentru cele sase mandate pe care le-a avut in Parlament. Stanciu nu s-a multumit sa ceara pe fata votarea pensiilor speciale, ci a cerut colegilor parlamentari sa voteze acest proiect cu ambele maini, pentru a nu risca sa piarda banii.

„Îmi doresc un Parlament puternic, pentru ca un Parlament slab înseamna o veriga slaba în constructia democratica. Trebuie sa renuntam la populism si electoralism. Perioada populismului nociv pentru democratie începe sa apuna. Acesta este motivul pentru care 255 de deputati si senatori au initiat prezentul proiect de lege, considerând ca momentul, sustinut chiar de presedinte, a sosit. Sa ne dezbracam de populism si sa continuam sloganul «Dreptate pâna la capat». Acesta a fost prin grija USL, apoi a actualei coalitii de guvernare…”, a spus Stanciu. Proiectul a fost votat de majoritatea PSD si UNPR, in vreme ce liberalii au parasit sala de sedinte. Gestul PNL este insa unul populist, asta pentru ca si ei vor beneficia de aceleasi drepturi ca si colegii lor aflati acum la putere.

Comentarii
  • Hoti si iar hoti! Sa va fie rusine! Nu mai veniti pe la usile noastre sa cersiti voturi! Ati dormit si nu ati facut nimic pentru Iasi!

  • oamenii acestia cred ca au crescut la casa de copii . si nu numai cei de iasi ci din toata tara . de ce ??? pentru ca nu au cei sapte ani de acasa , pentru ca aduna ca sobolanii doar pentru ei cind ei sunt platiti de noi intr-un cuvint pentru ca sunt nesimtiti. SINGURUL REMEDIU : RETRASI MILITARII DI N TOATE PARTILE SI TRIMISI PARLAMENTARII SA LE TAIE GITUL TALIBANII . IN BAZA ROMINILOR ACESTI NESIMTITI NE FURA SI CAMASA DE PE NOI .COPIII IAU TRIMIS IN STRAINI AI NOSTRI NU AI LOR TIE SCIRBA SA-I VEZI SI SA-I AUZI .

  • Dupa ce au vandut fabricile,padurile,gazele si petrolul,energia electrica,in general toate resursele tarii timp de 25 de ani,acum vreau si recompensa pentru munca depusa.Niste nesimtiti, care ar fi trebuit de mult sa fie la puscarie,nicidecum sa fie recompensati pentru furt.

  • CETATENII DIN MOLDOVA NU AR TREBUI SA MAI VOTEZE NICI UN PARLAMENTAR ACUM IN PRLAMENT LA VIITOARELE ALEGERI PARLAMENTARE.
    PE LANGA FAPTUL CA MOLDOVA ERA UNA DIN REGIUNILE CELE MAI SARACE DIN ROMANIA „GANDITORII NOSTRI” AU SARACIT-O SI MAI MULT NEFACAND NIMIC PENTRU EA.
    S-AU DUS IN PARLAMENT SA SE IMBOGATEASCA EI SI SA FURE TARA ASTA LA „PROPRIU”
    IESENI NU MAI VOTATI PARLAMENTARII DE ACUM LA VIITOARELE ALEGERI DACA VRETI CA VOI, COPII VOSTRI SI NEPOTII VOSTRI SA MAI AIBA UN VIITOR NORMAL FARA PRIVATIUNI MATERIALE.

Adauga un comentariu