Actualitate

Aceasta este cea mai mare hotie a momentului! Nu va lasati pacaliti atunci cand circulati cu masina prin Romania

Publicat: 10 sept. 2018

De curand, a inceput sa circule pe forumuri aceasta poveste care descrie o noua metoda prin care actioneaza hotii. In cazul descris in continuare, infractorii actioneaza pe drumurile dintre localitati. Asadar, va rugam sa fiti foarte atenti si sa le atrageti atentia si cunoscutilor dumneavoastra, pentru a nu avea astfel de neplaceri.

Fie ca vorbim de drumuri judetene sau nationale ori europene, aceasta metoda de furat este destul de noua. Iar hotii mizeaza tocmai pe bunavointa unor soferi care vor sa dea o mana de ajutor. Iata asadar ce povesteste o persoana care a fost martora la un astfel de caz:

"Atentie mare pe Valea Oltului, in special, unde am vazut personal un astfel de caz!

Ce se intampla? Vezi in timp ce mergi cate o masina cu numere straine, chiar si de Bulgaria. Langa ea, un barbat (sau femeie) da isteric din maini si-ti face semn sa opresti, ca si cum s-ar fi intamplat ceva grav. Eu am vazut un Audi A4 si un VW Passat, ambele cu numere de Italia cred, langa care se aflau astfel de indivizi. Acestia se bazeaza pe spiritul civic al unor soferi si profita de ei pentru a-i fura.

Cum actioneaza acestia? Depinde de situatie: fie iti cer curent de la masina ta, fie iti cer telefonul ca nu mai au baterie, fie iti spun sa ii lasi putin mai departe. Daca te trezesti sa le dai curent ca sa porneasca masina, atat iti trebuie, ca se gasesc 1-2 colaboratori care iti golesc autoturismul, in timp ce tu esti concentrat sub capota, din portbagaj, din interior etc. Sau, mai rau, pleaca cu tot cu masina.

O alta situatie este atunci cand soferul este rugat sa tracteze masina, chipurile ‹‹in pana››. Masina tractata se va tampona intentionat de cea din fata si, in timpul discutiilor legate de asigurare etc., soferul bun-samaritean va fi usurat de toate-cele.

Pe drumuri nationale, in afara localitatiilor, daca un sofer opreste si ia un astfel de personaj ca sa-l lase mai departe se poate trezi chiar si oprit intr-o parcare la marginea drumului si jefuit sub amenintarea armei.

De ce trebuie sa te feresti!!! De orice masina cu numere straine care are langa ea un om ce-ti face semn sa opresti. Nu te opri sub nicio forma! Acesti hoti au o strategie foarte agresiva si daca vad ca nu opresti, vor incerca sa alerge dupa masina ta, astfel incat sa-i vezi in oglinda retrovizoare ca sunt disperati si astfel sa te opresti."loading...

Adauga un comentariu