Actualitate

Aceasta este dovada clara ca iubita lui Bogdan Ionel nu a comis atrocitatea din Botosani

Publicat: 24 mai 2018

In urma cu mai bine de o saptamana, Bogdan Ionel a declarat ca iubita lui ar fi comis crima teribila. Cu toate acestea, insa, anchetatorii au demonstrat ca tanarul minte.

Bogdan Ionel, principalul suspect in cazul crimei din Botosani, si-a schimbat de mai multe ori declaratiile. In fata instantei de judecata, acesta ar fi spus ca Petronela Mihalachi ar fi fost ucisa de iubita lui, Mihaela, o adolescenta care a fost "linsata" pe toate retelele de socializare in ultima luna.

Tanara a fost internata la psihiatrie dupa o cadere nervoasa si a fost externata de curand.

Ei bine, potrivit Botosaneanul.ro, anchetatorii au declarat ca iubita lui Bogdan Ionel nu ar fi putut sa comita crima, concluzie pe care au tras-o in urma unor investigatii amanuntite.

Minora ar fi fost la cursuri, unde ar fi avut si cateva discutii cu diriginta, iar apoi a mers la centrul de plasament unde locuia, asa cum indica si registrul institutiei.

Anchetatorii au luat in calcul inclusiv varianta ca ea sa fi parasit centrul si sa fi ajuns in padurea de la Pacea. Au refacut traseul atat cu masina, cat si pe jos si au constatat ca tanara nu ar fi avut timpul necesar pentru a pleca din centru pentru o presupusa participare la crima.loading...

Adauga un comentariu