Diverse

Aceasta femeie face DRAGOSTE doar cu barbati insurati! Motivul este insa unul dureros

Publicat: 01 nov. 2016

Jenny Hendle este o femeie in varsta de 36 de ani, divortata. Din ambele casnicii, aceasta a ramas cu doi copii, pe care ii creste. Dupa cele doua esecuri din viata ei, femeia a luat o decizie radicala. Si pe cat de radicala este, pe atat de bizara. Din acel moment a hotarat sa nu se mai bage decat in patul barbatilor insurati. „Cred ca nu exista niciun barbat loial si sincer. Nu ma intereseaza sa ma intalesc cu barbati singuri, care imi vor promite luna de pe cer, iar apoi ma vor insela”, a declarat aceasta pentru The Sun.

„Cand ma intalnesc cu un barbat casatorit, nu exista pretentii legate de dragoste sau angajamente pe termen lung. Stiu ca la finele zile va merge acasa, la sotia lui, iar eu sunt fericita ca voi merge acasa singura, fara alte implicatii. Relatiile mele cu barbatii insurati nu se complica. Asta imi place cel mai mult”, a mai adaugat ea.

Din 2011, cand a avut loc ultimul divort, si pana in prezent, Jenny a avut nici mai mult, nici mai putin de 9 parteneri, cu totii casatoriti.”

„Am realizat ca este in natura barbatilor sa se poarte astfel si cred cu tarie ca nu exista barbati fideli. Nu urasc barbatii. Pur si simplu cred ca barbatii nu sunt facuti sa fie cu o singura femeie”, a mai spus Jenny.
Femeia a tinut sa mai precizeze ca este o fire loiala si ca niciodata nu a fost cu mai multi barbati in acelasi timp.

sursa



loading...

Adauga un comentariu