Local

Aceasta ieseanca este un exemplu de urmat! Gestul pe care l-a facut i-a lasat pe toti cu gura cascata

Publicat: 24 iul. 2018
1

O femeie in varsta de 38 de ani, din Iasi, i-a surprins pe toti prin gestul pe care l-a facut. In timp ce se deplasa pe Soseaua Pacurari, aceasta a gasit un portofel in care era o suma de aproximativ 2.300 de lei.

Femeia nu a stat pe ganduri si s-a deplasat la cea mai apropiata sectie de politie pentru a preda portofelul care continea si actele persoanei care l-a pierdut. Oamenii legii au facut imediat demersurile necesare, iar portofelul a ajuns din nou la proprietar.

"In cursul zilei de luni, 23 iulie, la sediul Sectiei 2 Politie Urbana Iasi s-a prezentat o femeie, in varsta de 38 de ani, din municipiul Iasi, care a predat politistilor un portofel. Aceasta le-a declarat politistilor ca a gasit portofelul pe soseaua Pacurari, din municipiul Iasi, iar in interior erau carduri, acte, precum si o suma de aproximativ 2.300 de lei. Dupa efectuarea primelor verificari, politistii au identificat proprietarul portofelului, fiindu-i predat acestuia. Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Iasi apreciaza spiritul civic de care a dat dovada femeia, ce reprezinta un exemplu de urmat pentru ceilalti. Aceasta va primi o scrisoare de multumire de la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, in semn de apreciere pentru gestul sau", precizeaza Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

 

 

Adauga un comentariu