Gadgeturi

Acer a lansat monitorul Predator XB321HK, pentru gamerii cu pretentii

Publicat: 02 mart. 2016
5

Gama de produse Predator de la Acer, dedicate pasionatilor de gaming pe PC, a primit un nou membru: monitorul XB321HK. Acesta vine cu un design impunator, un panou de dimensiuni generoase, rezolutie inalta si tehnologii special realizate pentru peformanta ridicata in jocuri video. Noul monitor Predator este un model high-end, care ar trebui sa satisfaca nevoile si celor mai pretentiosi gameri.

Este vorba despre un monitor cu panou IPS UHD (rezolutie 3840 x 2160 pixeli) cu diagonala de 32”, compatibil cu tehnologia G-Sync de la NVIDIA. Timpul de raspuns este de numai 4 milisecunde, iar culorile afisate sunt compatibile 100% cu standardul sRGB. Desigur, nu exista foarte multe PC-uri pe piata care sa poata beneficia de toate avantajele noului Predator XB321HK, insa acest monitor ar trebui sa ofere performanta de top pentru multi ani de acum inainte.

 La capitolul conectica, Acer a integrat o mufa DisplayPord 1.2, un HDMI si patru port-uri USB 3.0. Sistemul audio stereo integrat vine cu difuzoare de 2 W compatibile cu standardul DTS, iar piciorul de sustinere poate fi ajustat in inatlime si poate fi inclinat 30 de grade.

Desigur, pretul este pe masura specificatiilor. Acer Predator XB321HK este disponibil acum in Statele Unite ale Americii la pretul de 1300 de dolari (fara taxe) si va fi disponibil pe alte piete in viitorul apropiat. Ne asteptam la un pret de aproximativ 1500 de euro in Europa.

Adauga un comentariu