Eveniment-Social

Acest inger are nevoie de sprijinul iesenilor. Inima ei poate sa bata cu ajutorul vostru – FOTO

Publicat: 12 aug. 2014
Larisa Stancu, in varsta de 3 ani, are bataile inimii diferite fata de ale altor copii. Acesta este motivul pentru care poarta un peace-maker, ca inima ei sa sa bata cum trebuie si sa traiasca o viata cat se poate de normala. Batalia pentru viata pe care o duc micuta Larisa si minunata ei mama, Ana, nu se opreste aici. Urmeaza un control foarte important, in Germania, la Clinica din Bad Oeynhausen si un tratament operatoriu care o va face bine pe Larisa. La numai doua luni de la nastere, Larisa a suferit prima interventie chirurgicala in Germania, insa sase luni mai tarziu, acest copil nevinovat a suferit o alta interventie, pentru a i se implanta un stimulator cardiac cu rol in reglarea pulsului. 

Ceea ce ingreuneaza situatia de fata este faptul ca Larisei trebuie sa i se efectueze controale regulate pentru a monitoriza buna functionare a stimulatorului si, implicit, a inimii, iar acest lucru presupune o noua deplasare urgenta in Germania, singurul loc in care exista o aparatura adecvata pentru evaluarea starii de sanatate. Deplasarea trebuie urgentata si din cauza faptului ca aceasta malformatie de care sufera fetita a avut repercusiuni si asupra starii ei generale fizice, in special a sistemului imunitar care este foarta slabit, iar o banala raceala o poate rapune. Prin urmare, Larisa are nevoie de aproximativ 1.000 de euro pentru deplasare si tot ce implica controlul in sine, dar din pacate situatia materiala a familiei este precara, in contextul in care tatal Larisei a disparut din viata lor si nu beneficiaza de ajutorului lui.

In acest sens, Asociatia „Salveaza o inima” a demarat urgent o campanie de strangere de fonduri, care o va ajuta pe Larisa sa traiasca. Donatiile pot fi facute pe platforma de donatii online a Asociatiei, salveazaoinima.ro/campaigns/larisa-stancu/ sau in contul bancar Stancu Ion Ana (0763.317.512) – RO21BRDE445SV01520694450 RON. Mai multe informatii despre caz gasiti pe www.larisastancu.blogspot.ro. 
Adauga un comentariu