Local

Acest produs se vinde cu 2.000 de lei kilogramul! Iata ce comoara se gaseste in pietele din Iasi

Publicat: 29 apr. 2015
1

@ Cu siguranta acest produs este cel mai scump din pietele din oras @ De sute de ani este folosit in tratarea multor afectiuni @ Cateva grame consumate periodic te pot scapa de anumite boli @

Zilnic in pietele din Iasi se vinde un produs la un pret care poate atinge aproape 2.000 de lei pe kilogram. De fapt, nimeni nu isi permite sa cumpere cantitati mari, de aceea acest produs se vinde la gram. Pietarii care comercializeaza produse apicole vand „Laptisorul de matca” la aceste preturi datorita efectelor benefice pe care le are si, de asemenea, costul este ridicat din cauza cantitatii reduse de laptisor pe care o produc albinele.

„Laptisorul de matca este un produs apicol care contine cele mai multe vitamine. Pentru corpul uman este foarte bun. Cu el se hraneste matca. Oamenii cumpara acest produs, dar rareori vine cineva sa ma intrebe despre el fara sa cumpere. Se vinde la gram pentru ca este destul de scump, iar in plus nimeni nu ar avea ce face cu cateva sute de grame sau un kilogram. Am pachetele de zece grame care costa 20 de lei. Cei care cunosc efectele acestui produs il cumpara destul de des”, a declarat un comerciant dintr-o piata din Iasi.

Majoritatea apiterapeutilor recomanda consumul de laptisor de matca pentru intarirea imunitatii, imbunatatirea sistemului nervos, combaterea starii de oboseala, reducerea colesterolului in sange, refacerea organismului dupa tratamente agresive sau unor interventii chirurgicale si multe altele. Datorita antioxidantilor continuti, vitaminele A, C si E, cura cu laptisor de matca poate preveni formarea tumorilor canceroase, prin anihilarea radicalilor liberi. De asemenea, laptisorul de matca este o sursa de acetilcolina, substanta care permite transmisia influxului nervos între neuroni, cura fiind indicata si pentru prevenirea maladiei Alzheimer.

Adauga un comentariu