Actualitate

Acest scandal CUTREMURA PNL! Marius Bodea i-a nenorocit pe toti liberalii. Dovezile sunt clare

Publicat: 24 feb. 2016
1

@ Liberalul Marius Bodea a reusit sa taraie organizatia liberala intr-un scandal fara precedent @ Anuntat cu surle si trambite drept candidat la Primaria Iasului, Bodea si echipa acestuia au ajuns sa fure ideile altor partide pentru a-si face campanie electorala @ „Noi am semnalat o asemanare foarte mare intre ideile candidatului PNL si programul nostru. Dar am vrea pe viitor sa vedem mai multa originalitate din partea Partidului National Liberal”, a sustinut Andrei Postolache, presedintele Partidului Pentru Iasi

Scandalul plagiatului din PNL Iasi este departe de a se fi stins. Desi a fost prins cu mata-n sac, Marius Bodea, candidatul PNL la Primaria Iasului, nu a avut niciun fel de reactie si tace in continuare malc. Asta nu i-a impiedicat pe cei care au semnalat plagiatul sa comenteze. Totul a plecat de la faptul ca ideile lui Bodea, prezentate cu fast in urma cu cateva zile, par a fi furate si copiate de la un partid abia aparut pe scena politica si care nu s-a inregistrat inca oficial. Asta nu i-a impiedicat pe oamenii lui Bodea sa subtilizeze ideile acestora. Reprezentantii formatiunii Pentru Iasi s-au aratat in continuare nemultumiti de faptul ca Bodea si echipa de campanie au recurs la furt pentru a-si promova ideile.

„Noi am semnalat o asemanare foarte mare intre ideile candidatului PNL si programul nostru. Cum s-a ajuns la acest lucru nu stiu, nu pot sa va spun. Am observat doar un fapt si l-am semnalat. Nu este o problema fundamentala, in principal ne bucuram ca se asimileaza astfel de idei. Dar am vrea, pe viitor, sa vedem mai multa originalitate din partea Partidului National Liberal”, a sustinut Andrei Postolache, presedintele Partidului Pentru Iasi. Totul a plecat de la faptul ca, Bodea si echipa lui de postaci au editat unele pliante in care vorbeau nu numai de modernizarea transportului, de transformarea orasului in pol IT, proiecte ce se regasesc sub alta forma si in platforma celeilalte formatiuni, dar si de proiecte privind sustinerea in Iasi a unor incubatoare de afaceri pentru tineri si nu numai. Si asta nu a fost tot. Reprezentantii formatiunii nou aparute au aratat ca se delimiteaza total de PNL.

„Consideram PNL ca un partid care a trait într-un blat cu PSD-ul, oficializat prin USL, când în 2012, atât PSD, cât si PNL l-au avut pe Gheorghe Nichita candidat la Primaria Iasi. Dupa destramarea oficiala a USL, blatul a continuat prin non-combat si prin absenta aproape totala a PNL-ului din rolul pe care formal si-l asuma, de lider al opozitiei. Consideram PNL-ul un partener tacut si de multe ori chiar un complice activ al PSD-ului. Am declarat înca de la înfiintare ca vom sustine proiectele din care Iasul va avea de câstigat, indiferent cine le propune. Unele directii tin, într-adevar, de domeniul evidentei. Dar tineau si cu doi ani în urma, când PNL a sustinut administratia Nichita. Principiile ne despart. Când va veni vorba de binele orasului, vom fi parteneri deschisi de dialog”, au mai mentionat cei de la Pentru Iasi.

Comentarii
  • … si uite asa, PSD va mai castiga un mandat la primaria Iasi …

    Apropo, „Pentru Iasi” e deja partid ? Vad ca se vb de presedinte al partidului „Pentru Iasi” dar (fara sa stiu exact detaliile) stiam ca un partid se inregistreaza in mod legal la o institutie a statului (tribunal ?)

    Marius Bodea doar a pus in practica o teorie de-a lui Postolache: „sa nu confundam scopul cu mijloacele” …

    Pe termen lung, ori acest „Pentru Iasi” dispare (din motive financiare), ori va fi absorbit de PNL (curios cum va ramane cu „nu facem aliante cu nimeni” … banuiesc ca – in spirit Agile – se va da dovada de maxima flexibilitate ..)

  • Da’ cine-i acest, atat de destept, Andrei Postolache de a ajuns Bodea sa-i „fure” ideile? Iesenii vorbesc ca ar fi o sosie a lui Chirica, un fel de bat cu o maciuca crapata la un capat pe care Chirica il baga prin gardul liberalilor ieseni. Ia vezi poate-ti taie capu’ liberalii daca te lasi pe mana lu’ Chirchirica. Iesenii au dreptate ca acest Andrei Postolache este un impostor.

Adauga un comentariu