Curiozitati

Acest suc este, pur si simplu, miraculos. Iti poate prelungi viata, daca il bei in fiecare zi

Publicat: 20 nov. 2018
9

Acest "suc miraculos" poate prelungi speranta de viata, cu conditia sa fie baut zilnic. Pentru imbunatatirea starii de sanatate si prelungirea cu cativa ani a vietii ar fi suficiente un kilogram de sfecla rosie, 100 de grame de miere, 500 de grame de morcovi, trei portocale si o lamaie.

Toate ingredientele se pun intr-un mixer si se amesteca, iar lichidul rezultat se toarna intr-o sticla care se pune la frigider. Este o bautura magica ce trebuie consumata in fiecare dimineata. Sucul, care cuprinde doar fructe si legume, ar intari sistemul imunitar si ar permite prevenirea aparitiei unor forme de cancer. Sfecla rosie este cunoscuta ca un antioxidant natural si, potrivit mai multor studii, un consum zilnic ar putea constitui o pavaza anti-cancer.

Mierea are virtuti antibacteriene, dar stimuleaza si circulatia sanguina, intareste sistemul cardiovascular si ar combate si colesterolul. Portocalele si morcovii au un efect benefic asupra sistemului imunitar, in timp ce lamaile usureaza digestia.

Toate sunt argumente solide pentru consumul zilnic al unui suc placut la gust care, in plus, ar creste si speranta de viata.

Adauga un comentariu