Magazin

Acesta este cel mai tulburator selfie postat vreodata pe Internet

Publicat: 24 aug. 2014

Ar putea fi acesta cel mai tulburator selfie postat pe retelele de socializare? Protagonista este o tanara de 23 de ani.

Citeste si VIRAL! Unde si-a facut tipul asta selfie! A vrut sa fie cel mai tare din lume – VIDEO

Kathryn Cartwright, in varsta de 23 de ani din Birmingham, Marea Britanie, se lupta de sapte ani cu o maladie necrutatoare: cancerul. Ea are leucemie, iar recent medicii au anuntat-o ca ar avea doar 20% sanse de supravietuire. Cum toate astea nu erau suficiente pentru a fi cu moralul la pamant, tanara a cazut din caruciorul cu rotile cu ajutorul caruia se deplaseaza, scrie kanald.ro.

Citeste si Selfie ca la Oscar in Romania

In urma loviturii, fata ei s-a umplut de vanatai si echimoze. Intr-un acces de furie, Kathryn a scris cu tusul o injuratura pe fata si-a facut un selfie si l-a postat pe conturile ei de socializare. Fotografia a avut un impact neasteptat!

Citeste si Selfie-ul UCIGAS!

Toti au fost marcati de suferinta ei. Contactata de Birmingham Mail, tanara a declarat ca nu vrea sa lase boala sa-i ruineze viata. „M-am saturat! Ma infurie ca oamenii mor din cauza cancerului, efectele secundare ale tratamentului sunt devastatoare”, a spus tanara printre lacrimi.loading...

Adauga un comentariu