Sport

Acesta este noul staff al lui Dinamo: Stanciu – manager general, Teja – antrenor

Publicat: 07 ian. 2015
1

Ieri, intr-o conferinta de presa în care a fost prezentat noul staff de la Dinamo. Primul care a luat cuvântul a fost finantatorul Ionut Negoita. Acesta a prezentat noul manager general – Daniel Stanciu, noul antrenor Mihai Teja, noul manager sportiv – Ionel Danciulescu si primul transfer al iernii – Marius Niculae.

„Dinamo intra într-o alta etapa. Un lucru important este ca planul de reorganizare a fost aprobat, deci iesirea din insolventa este o chestiune de timp. Aceasta etapa propune o mare schimbare la Dinamo. Noul manager general este Daniel Stanciu, Mihai Teja este noul antrenor, manager sportiv este Ionel Danciulescu si nu în ultimul rând salut revenirea lui Marius Niculae. Prin venirea lui, prin implicarea din teren a lui Danciulescu, ne dorim sa revenim acolo unde a fost Dinamo din punct de vedere al rezultatelor, al starii de spirit”, a afirmat Ionut Negoita.

Constantin Anghelache, scos din conducerea executiva

Actionarul gruparii din Stefan cel Mare a mai dezvaluit ca fostul presedinte executiv, Costantin Anghelache, va ramâne în continuare consilierul sau personal. „De ceva ani am fost în scadere, dar eu zic ca am oprit asta si ca suntem deja pe un trend ascendent si vom continua asta. Vreau sa-i multumesc lui Flavius Stoican pentru ce a facut la Dinamo, pentru ca nu am apucat pâna acum, la fel îi multumim lui Cristi Bobar, care nici el nu va mai face parte din staff. Domnul Anghelache a facut si face totul din pasiune si la rugamintea mea, pentru ca aveam nevoie de un om priceput la început. În continuare, pentru ca stie foarte bine despre regulamente, va ramâne consilierul meu personal si ne va ajuta ori de câte ori va fi nevoie. Îi multumim pentru ce a facut pâna acum si ce va face. Daniel Stanciu este omul care va conduce, nu este loc de interpretari! El este numarul 1. Eu sunt doar finantator”, a mai spus Negoita. „Secunzii” lui Mihai Teja vor fi Alexandru Ilie, de la „U” Cluj, si Dragos Radu, fostul secund al lui Ionut Badea. Marco Onetto va fi preparator fizic, în timp ce Gheorghe Nitu va fi antrenor cu portarii. Pe 17 februarie, Dinamo va juca primul sau meci oficial din 2016, prima mansa a semifinalelor Cupei Ligii, iar pe 21 februarie va evolua în etapa a 18-a a Ligii 1, pe terenul Otelului Galati.

Citeste si: A plecat de la Dinamo. Nimeni nu se astepta la asta!

Citeste si: Incepe agitatia! Dinamo vrea sa aduca patru jucatori tineri in pauza de iarna

Adauga un comentariu