Telefoane mobile

Acesta este primul telefon cu autonomie „infinita”

Publicat: 08 apr. 2014
5

Dupa alte cateva incursiuni destul de reusite in domeniul telefoanelor exclusiviste, TAG Heuer anunta un model cu ,,rezerva de energie perpetua”, scrie playtech.ro.

Este incredibil ce se poate realiza in momentul in care banii nu sunt o problema, iar cea mai recenta creatie a celor de la TAG Heuer este o dovada clara a acestei realitati.

Telefonul din imaginea de mai sus poarta numele de TAG Heuer Meridiist Infinite si este foarte probabil sa aiba un pret destul de apropiat de 10.000 de dolari. Pe langa diverse feluri de piele de crocodil, este construit dintr-o combinatie de titan clasa 5 si fibra de carbon. Va fi realizat ca un omagiu adus cronografului pentru masini si avioane ,,Time of Trip” patentat de companie in 1911. Disponibil intr-un numar limitat de 1911 bucati, va intra in istorie ca fiind primul terminal ce incorporeaza tehnologia solara a celor de la Wysips.

Rezerva de energie perpetua descrisa in termeni gravi in clipul de mai jos are la baza o celula fotovoltaica sau panou solar transparent inserat intre LCD-ul care afiseaza imaginea si sticla de protectie. Din acest motiv, daca o mare parte din activitatile voastre se desfasoara in soare sau in medii luminate intens, artificial sau natural, este teoretic posibil sa nu ramaneti niciodata cu bateria descarcata.

Citeste mai mult si vezi videope playtech.ro

Adauga un comentariu