Curiozitati

Aceste sunt cuplurile de zodii care se completeaza cel mai bine. Pot avea relatii de-o viata

Publicat: 08 sept. 2019

HOROSCOP. Acestea sunt cuplurile de zodii ale caror relatii au cele mai mari sanse de reusita. 

HOROSCOP. Pesti – Rac

Doua zodii de apa, pline de sensibilitate, mereu atente la nevoile celor din jur, care se completeaza perfect una pe cealalta si reusesc sa traiasca in armonie. Aceasta pereche e considerata a fi una dintre cele mai potrivite din tot zodiacul. 

HOROSCOP. Capricorn – Scorpion

Desi Scorpionul e zodie e apa, iar Capricornul de pamant, combatibilitatea lor este aproape perfecta. Amandoi sunt responsabili si curajosi. In timp ce Scorpionul are tendinta de a fi extrem de razbunator in anumite situatii, Capricornul reuseste sa-l tempereze si acest lucru face ca relatia sa fie una de durata. 

HOROSCOP. Sagetator – Berbec

Semne de foc, dornice sa descopere lucruri noi, sa exploreze, sa cucereasca, sa faca lucruri inovative. Printre calitatile comune se numara optimismul, determinarea si un spirit dornic de aventura. Sagetatorii au tendinta de a favoriza lucrurile dinainte stabilite si simt nevoia de a sti intotdeauna care este drumul pe care trebuie sa mearga, inainte de a face primul pas. Berbecul este insa mai relaxat si ii ofera intotdeauna partenerului sprijinul pe care il cauta si de care are nevoie.

HOROSCOP. Taur – Fecioara

Iar avem de-a face cu doua zodii de Pamant, care sunt extrem de compatibile. Atat Taurii, cat si Fecioarele sunt foarte practice, uneori materialiste, dar mereu cu picioarele pe pamant. Stiu sa pastreze o limita in tot ceea ce fac sunt sunt deosebit de ambitiosi, potrivit clickpentrufemei. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit