Magazin

Acestea sunt cele mai populare smartphone-uri Samsung în 2020

Publicat: 15 apr. 2020

Samsung a produs mai multe smartphone-uri de top care au devenit foarte populare în ultimul an, câștigând teren în fața celor de la Apple. Modelele de elită ale producătorului japonez se remarcă prin caracteristici nemaiîntâlnite până acum în industrie, lucru care i-a încântat pe iubitorii de tehnologie de ultimă oră.

În cele ce urmează vă vom prezenta 4 dintre cele mai populare smartphone-uri Samsung ale momentului:

Samsung Galaxy S20 Plus 

Unul dintre aceste telefoane „inteligente” este Samsung Galaxy S20 Plus, care are un design excelent, foarte elegant. În această versiune Plus, telefonul are dimensiunea ecranului mai mare, iar durata de viață a bateriei mai bună. 

Camera este de rezoluție înaltă, de 64 MP, fapt ce face ca imaginile să-și păstreze claritatea. Și husa pentru Galaxy S20 Plus arată grozav, la fel ca acest telefon mobil. Samsung Galaxy S20 Plus are space zoom, care oferă posibilitatea de a mări imaginea de 30 de ori. Telefonul are Zoom optic hibrid 3x și Zoom super rezoluție cu AI. Pentru a capta detalii în timpul nopții, acest telefon dispune de senzorul Bright Night. 

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G

Cele două modele de telefoane – Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Plus au fost lansate în același timp și sunt considerate printre cele mai populare telefoane „inteligente” din acest an. 

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G are cel mai bun afișaj Samsung. Are un nivel de performanță ridicat, oferă calculator, studio de film, consolă de jocuri și pen „inteligent” în dispozitiv. Are display Dynamic AMOLED, funcție de încărcare ce face posibilă încărcarea telefonului în doar 30 de minute, capacitatea bateriei fiind de 4.300 mAh. 

Cu acest telefon, deții un hard disk cu o capacitate foarte mare, memoria internă fiind de 512 GB. Pe hard disk poți stoca foarte multă muzică, numeroase fotografii, videoclipuri și filme. 

Samsung Galaxy A51

Acest telefon mobil este apreciat de clienți, este considerat mai bun decât Samsung Galaxy A50. Noul model, Samsung Galaxy A51, este puțin mai scump, dar și mai performant. Ecranul este Full HD și cu tehnologie Super AMOLED, are baterie de 4.000 mAh, 4 GB RAM și memorie de 128 GB. 

Samsung Galaxy A51 este puțin mai îngust, mai greu și cu ecranul mai mare, decât Samsung Galaxy A50. Blocul camerei este dreptunghiular, iar textura plasticului diferită. Paleta de culori este: roșu, alb și negru. 

Rezoluția este foarte ridicată, principala cameră fiind de 48 MP, care realizează fotografii și ziua și pe timp de noapte. Are și o cameră de 12 MP cu unghi larg de 123 grade, dar și o Macro Cameră de 5 MP pentru fotografii de calitate și claritate ridicată. 

Ar fi păcat să ai un astfel de telefon și să nu ai o husă dedicată, mai ales când există atâtea modele de huse pentru Samsung Galaxy A51, care sunt concepute special pentru a asigura protecție maximă și a reduce orice impact cu solul. 

Samsung Galaxy A10

Acest telefon a fost lansat de gigantul sud-coreean în aprilie 2019 și a devenit foarte popular în gama de telefoane Samsung. Are un design foarte elegant și modern, și este apreciat pentru procesorul performant Samsung Exynos 7884B, cu frecvența de 1.6 GHz și 1.3 GHz. 

Are ecran Infinity-V, display LCD de 6,2″, tehnologia de recunoaștere facială pentru deblocarea telefonului. Dispune de două camere, una principală, de 13 megapixeli și una frontală, de 5 megapixeli. 

Bateria la acest smartphone este durabilă, de 3.400 mAh, iar software-ul este performant. Samsung Galaxy A10 vine cu un sistem de operare Android 9 și card microSD. Telefonul este foarte bun pentru utilizatorii care vor să joace jocuri video, să vadă videoclipuri, să asculte muzică, să facă fotografii și să interacționeze pe rețelele de socializare. Este disponibil în 3 culori: albastru, roșu și negru.
Adauga un comentariu