Viata de cuplu

Acestea sunt primele semne ca iubitul te va parasi

Publicat: 06 ian. 2015
Este imatur
Imaturitatea unuia dintre parteneri este un semn clar ca relatia de cuplu nu o sa reziste. Este vorba, mai ales, de imaturitatea emotionala, care-l face sa se comporte ca un adolescente de 15 ani, chiar daca are mult mai multi ani.

Adevaratul motiv pentru care apar certurile in cuplu

Secretul incredibil al unei relatii fericite 

 
Incepe sa petreaca tot mai mult timp cu “acei” prieteni
Orice femeie cunoaste “acei” prieteni ai iubitului ei. Este vorba de prietenii care nu pierd noptile in oras, haladuind din bar in bar, adepti ai aventurilor de-o noapte si a caror conceptie despre femei ca iubite se reduce la un singur cuvant: “o corvoada”. Daca partenerul incepe sa petreaca tot mai mult timp cu prieteni de acest fel, este un semn clar ca isi doreste sa le adopte stilul de viata si, implicit, sa te paraseasca.
 
Este tot mai absent pe social-media
Este taguit in poze cu tine sau cu prieteni “seriosi”, dar nu permite imaginilor sa apara pe profilul lui de Facebook. Nu mai interactioneaza cu tine online, iar putinele postari pe care le face sunt de natura individualista. Si acesta este un semn de distantare care, cumulat cu celelalte, poate indica faptul ca urmeaza o despartire.
 
Isi schimba rutina
Barbatii sunt acomodati cu o anumita rutina proprie, se simt comozi si rareori simt nevoia sa iasa din ea. Rutina in sine tine de stilul de viata. O schimbare majora in stilul de viata, mai cu seama in cazul barbatilor, poate indica o viitoare despartire.
Daca el este tipul specific al serilor cu bere si chipsuri in fata televizorului si brusc decide sa se duca la sala si sa manance sanatos pentru a-si intra in forma, fara sa fi avut nici cea mai mica discutie cu iubita sa pe aceasta tema, inseamna ca-si ia viata in propriile maini si ca “viata” pe care si-o imagineaza el nu o include si pe actuala prietena.
Sunt de apreciat eforturile barbatilor pentru o viata mai sanatoasa si pentru un trup mai atractiv, dar ridica numeroase semne de intrebare atunci cand le fac fara sa aiba niciun fel de discutie pe aceasta tema cu partenerele lor. Vezi pe lyla.ro mai multe detalii. 


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit