Curiozitati

Acestea sunt zodiile pe care te poti baza pentru o relatie de durata

Publicat: 21 mai 2019
9

HOROSCOP. Cand vine vorba de viata ta sentimentala, astrologia te poate invata o multime de lucruri! Spre exemplu, iti poate spune daca persoana cu care te intalnesti e potrivita pentru tine sau daca partenerul tau actual te va face fericit toata viata.

HOROSCOP. Care sunt cele mai statornice zodii pe care te poti baza pentru o relatie de lunga durata?

HOROSCOP Rac

Racul este foarte sensibil si conectat la sentimentele sale. Deci, el nu isi va irosi energia intr-o relatie care nu are un viitor. El tinde sa aiba relatii profunde si cauta siguranta si stabilitate emotionala. Racul este semnul caminului si al familiei, astfel incat acesta va acorda intotdeauna prioritate acestui aspect mai presus de orice altceva.

HOROSCOP Balanta

Balanta este condusa de Venus si este ascociata cu parteneriatul.
Din acest motiv, sa se implice intr-o relatie este un lucru foarte important pentru el. El are tendinta sa se indragosteasca de ideea de a fi indragostit, prin urmare, are tot ce e necesar pentru a mentine romantismul intr-o relatie de lunga durata. Incearca pe cat posibil sa stea deoparte de urcusurile si coborasurile tipice din orice relatie, preferand ca lucrurile sa fie intr-un echilibru perfect. Este sarmant si as in flirt. Cu toate acestea, infidelitatea nu e pentru ea. 

HOROSCOP Scorpion

Scorpionul este un semn fix, ceea ce inseamna ca odata ce se implica intr-o relatie, el tinde sa faca tot ce poate pentru ca aceasta sa reziste in timp. Ba chiar are tendinta de a ramane intr-o relatie mult dupa ce data de expirare a trecut. 
E posibil ca el sa nu caute intentionat relatii pe termen lung, dar le obtine atunci cand gaseste pe cineva in care poate avea incredere. Are nevoie de siguranta emotionala si cauta un partener cu care sa impartaseasca cele mai profunde ganduri ale sale. 

Adauga un comentariu