Magazin

Acesti copii se pregateau sa fure dar  au fost zariti de o femeie! Ce a facut aceasta femeie i-a lasat cu gura cascata pe toti

Publicat: 26 iul. 2018
1

Lana Asante, in varsta de 27 de ani, nascuta la Londra, dar care in prezent locuieste in Atlanta, SUA, se afla intr-un supermarket, cand a observat doi baieti care se comportau ciudat. L-a vazut pe unul dintre ei cum ascundea ceva in buzunar si si-a dat imediat seama ca ca cei doi incercau sa fure. In loc sa mearga mai departe, sa-si vada de treaba ei, a ales sa intervina. ”Cand i-am vazut, m-am gandit: > Am vazut agentul de securitate care se indrepta spre ei, asa ca m-am dus la ei, le-am spus sa vina cu mine si sa nu puna nicio intrebare”, a povestit ea.

O poveste trista
Le-a spus baietilor sa puna lucrurile in cosul ei, oferindu-se sa le plateasca ea. ”Cand am ajuns la casa, le-am spus sa puna tot ce au in buzunare in caruciorul meu si asa au facut. Am vazut deodorantul si am stiut imediat ca ceva era in neregula. Cine fura deodorant? Costa doar 4 dolari.

Cel mic mi-a spus >. Si le-am spus, rugati pe cineva sa le cumpere?>> La care celalalt baiat a spus ca mama lor murise anul trecut si ca el, fratele lui si doua surori mai mici locuiau cu bunica lor”, a mai povestit tanara, care a intuit imediat ca adolescentii, de 13, respectiv 14 ani, nu erau deloc niste infractori. Pur si simplu stiau ca bunica lor nu aveau de unde sa le dea bani pentru ce aveau ei nevoie si au ales sa procedeze asa, in disperare de cauza.

 

Secretele pe care supermarketurile le ascund de consumatori

Le-a platit cumparaturile si le-a dat toti banii pe care ii avea la ea
Cum si Nana crescuse alaturi de o mama care avea mai multe joburi, facand imposibilul pentru a o creste, si-a dat seama in ce situatie erau copiii. Nu doar ca le-a platit cele trebuitoare si le-a dat toti banii pe care ii avea la ea, dar le-a lasat baietilor un numar de telefon, facandu-i sa promita ca o vor suna daca au nevoie. Practic, s-a oferit sa le fie ”sora mai mare”.

Le-a mai spus baietilor ca nu trebuie niciodata sa fure, ci sa ceara, daca au nevoie. ”Dumnezeu m-a facut sa merg la Walmart in acea zi. E nevoie de un act de bunatate pentru a schimba calea gresita pe care o ia cineva”, a mai declarat Nana, constienta fiind ca, daca i-ar fi dat pe mana conducerii magazinului, baietii nu ar si-ar fi corectat comportamentul, ci ar fi incercat din nou sa fure, pe viitor.

Adauga un comentariu