Eveniment-Social

Acesti tineri si profesori sunt demni de admirat. Au dovedit inca o data ca pot fi cei mai buni

Publicat: 04 aug. 2016
1

@ Dupa rezultatele exceptionale obtinute de absolventii claselor a VIII-a de la Colegiul National Iasi la Evaluarea Nationala 2016, institutia se afla in fata unei noi performante deosebite @ Astfel, la recent incheiata Olimpiada Nationala de Stiinte pentru Juniori, trei dintre elevi au sanse sa se califice in lotul largit al Romaniei pentru Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori, preconizata pentru luna decembrie a acestui an, ce va avea loc in Indonezia

O noua reusita de marca pentru elevii si profesorii Colegiului National Mihail Sadoveanu din municipiul Iasi. Astfel, inca o data se dovedeste valoarea Catedrei de Fizica a celebrei unitati de invatamant preuniversitar.

Citeste si : PERFORMANTE! Noi premii pentru elevii ieseni la Olimpiadele Nationale

„Va anunt un rezultat remarcabil al elevilor nostri. Trei elevi de la Colegiul National Iasi s-au calificat in lotul national largit al Romaniei pentru Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori 2016. Este vorba de  Ioana-Maria Popa, Bianca Petrescu si Mircea Lupuleasa. Ei au obtinut si premiul I – Ioana Popa, premiul III – Bianca Petrescu si mentiune prin Mircea Lupuleasa, la Olimpiada Nationala de Stiinte pentru Juniori. Olimpiada implica obiectele: Biologie, Chimie si Fizica – proba practica si proba teoretica. Ei urmeaza sa participe la barajele pentru lotul restrans al Romaniei, in urma carora se vor alege cei sase membri care vor reprezenta tara la Olimpiada Internationala. Trebuie subliniat ca si anul trecut scoala noastra a avut tot trei calificati in lotul largit al Romaniei”, arata Andu Ouatu, reputat profesor de Fizica – Colegiul National Iasi.
De precizat ca, Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori 2016, preconizata pentru luna decembrie, va avea loc în Indonezia.

Citeste si : Rezultate extrem de valoroase pentru un grup de elevi ieseni la olimpiadele nationale – GALERIE FOTO

Citeste si : Caz exceptional intr-un mare colegiu din Iasi. Acesti elevi intra in galeria mintilor sclipitoare ale Iasului – GALERIE FOTO

Comentarii
  • Felicitari copiilor si profesorilor lor. De corectat: 1. colegiul se numeste National in Iasi si Sadoveanu la Pascani. 2. daca a fost concurs interdisciplinar, atunci succesul este al tuturor catedrelor implicate : fizica, chimie biologie, Nu credeti ca asa e logic?

Adauga un comentariu