Eveniment-Social

Acestia sunt performerii din invatamantul iesean. REUSITA lor este unica in ROMANIA – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 15 dec. 2016
@ Ieri, in cadrul Galei Excelentei in Educatiei, absolventul Colegiului National Emil Racovita din Iasi – Ovidiu Avadanei (actual student al Facultatii de Matematica de la Universitatea Aexandru Ioan Cuza din Iasi – n.r.) si profesorul sau de Matematica, Catalin Budeanu, au primit titlul de Elevul, respectiv Profesorul Anului @ De precizat ca Ovidiu este multiplu medaliat la olimpiadele nationale si internationale, din ultimii ani, la nivelul disciplinei Matematica 
 
In acest an, absolventul Colegiului National Emil Racovita din Iasi – Ovidiu Avadanei (actual student al Facultatii de Matematica de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi – n.r.) si profesorul sau de Matematica, Catalin Budeanu, au primit titlul de Elevul, respectiv Profesorul Anului. De precizat ca, Ovidiu este multiplu medaliat la olimpiadele nationale si internationale, din ultimii ani, la nivelul disciplinei Matematica.

„Cea mai mare bucurie si emotie a mea a fost la competitia internationala de Matematica. Acolo m-am simtit extraordinar si m-am simtit extraordinar sa pot intra in contact cu colegii din toata lumea. Pe de alta parte, inca nu m-am decis ce voi face in viitor si daca voi merge pe cercetare sau zona academica, in tara sau strainatate”, a transmis Avadanei.

Citeste si : Elevul si profesorul anului au fost premiati in cadrul Galei Excelentei in Educatie-FOTO,VIDEO

Ovidiu Avadanei, absolvent al clasei a XII-a la Colegiul Racovita din Iasi, a obtinut medalia de argint la Olimpiada Internationala de Matematica, desfasurata in perioada 6 – 16 iulie 2016 la Hong Kong. La aceasta editie au participat elevi de liceu din peste o suta de tari si regiuni. Elevul, indrumat de profesorul Catalin Budeanu, s-a remarcat inca din anul 2009, de-a lungul anilor de gimnaziu si liceu el obtinand rezultate deosebite la Olimpiada Nationala de Matematica si Balcaniada de Matematica.

Citeste si : O noua editie a Galei Excelentei în Educatie, la Iasi – FOTO,VIDEO

„Ovidiu are o paleta larga de optiuni atunci cand vine vorba de ceea ce-si doreste sa faca in viitor. Desigur, nu a fost foarte usor sa coordonez un asemenea copil de exceptie”, a sintetizat dascalul acestuia. Reactii complete, de la cei doi, intr-un material video complet pe www.bzi.ro. 

Adauga un comentariu