International

Acestia sunt ROMANII care au furat din locuintele celor afectati de CUTREMURUL din ITALIA! – VIDEO

Publicat: 02 sept. 2016
1
Au aparut primele imagini cu romanii arestati in Italia sub suspiciunea ca au furat din locuintele afectate de cutremurul din Amatrice. Politicianul italian Matteo Salvini a postat pe contul lui de Facebook un videoclip in care apar cei doi romani, dar si masina acestora, in care au fost gasite mai multe obiecte.

Citeste si: Romani arestati in Italia, dupa ce au fost prinsi ca furau prin ruinele din Amatrice

Politicianul a scris in dreptul videoclipului urmatoarea descriere: „Iata videoclipul cu cei doi sacali (romani, dupa cum anunta ziarele, insa mie imi par a fi rromi), gasiti in Amatrice cu masina plina de obiecte furate, bani si instrumente de spargere. Se pare ca ei s-au prezentat a fi turisti. Rusine!”. Barbatul de 44 de ani si femeia de 45 au fost vazuti intr-o masina cu numere de Germania imediat ce ar fi comis mai multe furturi in satul Preta din Amatrice. In masina, carabinierii au gasit haine, obiecte de uz casnic si 300 de euro. Cei doi romani au fost arestati preventiv pentru furt calificat in forma agravanta. Ei sunt cunoscuti cu antecedente penale.
Comentarii
  • astia nu fura de foame;astia nu sunt romini. ca sunt cetateni din Romania,este altceva. sa-si primeasca pedeapsa pentru infractiunile comise;statul roman sa le ridice cetatenia;of,ce rusinos!

  • De ce va este frica sa spuneti ca sunt <> si nu romani!Iliescu le-a dat acest nume de rrom,fiind si el pe jumatate *****!Plus aur!?? Acesta sintagma,,***** din Romania>> trebuie folosita cu orice prilej pentru ca tara noastra este tare umilita din cauza acestui neam de oameni care,desi ii mai vedem pe la biserici,ei nu au pe Dumnezeu.Violenta,ferocitatea lor e innascuta in sangele lor oriental,nu ai ce-i face,din coada de caine nu faci sita de matase ,oricata educatie ai baga in ei.Iata ,Costel Busuioc ,mare cantaret,s-a certat,a fost violent in niste imprejurari,este acum sub vizorul politiei.Si prin cata lume nu a umblat,cred,si sangele sau isi spune cuvantul!Violenta,minciuna,furtul !Pacatele lor majore!dar Dumnezeu care ii iubeste pe toti le-a dat si lor un dar:cantecul!Si voce!Si buni instrumentisti!Ca si ei sa-si castige o paine in mod cinstit!

Adauga un comentariu