Internet

Achizitia serviciului Instagram de catre Facebook a fost finalizata in doar doua zile

Publicat: 13 apr. 2012

Conform publicatiei The New York Times, Facebook a finalizat procesul prin care a achizitionat Instagram in doar 48 de ore de la o conversatie telefonica pe care au avut-o fondatorii celor doua platforme online.

The New York Times a prezentat intr-un articol postat pe editia online a publicatiei procesul prin care Facebook a achizitionat Instagram.

Mark Zuckerberg a reusit sa il convinga pe Kevin Systrom sa ii vanda serviciul Instagram in timpul unei conversatii telefonice ce a avut loc vineri. In urmatoarele 48 de ore, cele doua companii au finalizat documentele necesare pentru a incheia tranzactia. La finele zilei de duminica, reprezentantii Instagram si Facebook au cazut de acord, si anuntul a fost facut in cursul zilei de luni.

Fondatorul retelei de socializare Facebook a anuntat printr-un post pe pagina acestuia de Facebook ca va achizitiona Instagram pentru suma de un miliard de dolari in actiuni si bani gheata. Zuckerberg a adaugat faptul ca Instagram va ramane o platforma de sine statatoare, insa vom vedea o integrare mai buna a Instagram pentru utilizatorii Facebook, astfel incat sa beneficieze ambele parti de tranzactie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit