National

Acident GRAV! O ambulanta care a ramas fara frane, doi oameni RANITI

Publicat: 02 oct. 2016
1
Accidentul a avut loc la intrarea in localitatea Lapusel. Ambulanta transporta la spital o fata de 17 ani ranita in urma unui scandal violent. La un moment dat, soferul a ramas brusc fara curent si nu a mai putut controla salvarea.
„S-a oprit motorul. Nu directie nu nimic. Am calcat frana si m-am bagat in stalp. Aveam semnalele acustice pornite, din ce cauza s-a oprit nu stiu”, a declarat soferul ambulantei. 
Masina s-a izbit violent de un stalp pe care aproape l-a daramat. Zgomotul puternic i-a speriat pe oamenii din zona care au iesit imediat sa vada ce s-a intamplat.
„Am auzit o bubuitura mare, asa am sarit o data. Am fugit in drum, dar asa bubuitura era. Cum a ajuns salvarea aici numai Dumnezeu stie”, a declarat un localnic. Soferul de pe ambulanta si-a chemat in ajutor colegii. Asistentul dar si pacienta au fost raniti si au ajuns la spital.  Politistii au deschis o ancheta. Ambulanta va fi supusa unei expertize tehnice pentru a vedea ce a dus la defectiunea care le-a pus viata in pericol atat personalului cat si pacientei. 
Adauga un comentariu