Sport

ACSMU Poli se chinuie cu echipele din judet

Publicat: 25 ian. 2011
1

Au trecut vremurile in care Politehnica Iasi castiga meciuri cruciale in Liga I, cu Steaua, Dinamo sau CFR Cluj. Acum, fotbalistii de la ACSMU Politehnica se chinuie cu echipele din judet (din Liga a IV-a).

Baietii pregatiti de Adrian Falub au trecut greu de Stiinta Miroslava, scor 3-1, in cel de-al doilea meci amical al iernii. Jocul nu a fost deloc simplu pentru echipa din Copou, golul 3 al Politehnicii fiind marcat de Radu Danciu, in finalul partidei. La echipa din Miroslava (locul 2 in Liga 4), antrenata de Cornel Costachescu, au evoluat mai multi jucatori de la alte divizionare judetene. Golurile Politehnicii au fost marcate de Marin (’11), Patrascu (’52), Radu Danciu (’87). Pentru echipa din Miroslava a punctat Dandu, in startul reprizei secunde.

Ca si la primul amical disputat sambata, 6-1, cu CFR Pascani, Adrian Falub a avut doua formule de echipa. In prima repriza, Falub a folosit urmatorul unsprezece: Mindileac – Cretu, Vlaicu, Panc, Siminic – Tene, Agrigoroaie, Drida, Liuba – Marin, R. Ambrosie. Dupa pauza, au jucat: Farcas – Badic, Ruxandari, Petcu, Cojocaru – Gado, Patrascu, Cohen, Danciu – Ghiceanu, Elek.
Fotbalistii lui Adrian Falub vor continua pregatirea la stadionul Emil Alexandrescu, in functie de starea vremii urmand sa intalneasca maine, intr-un alt amical, liderul Ligii a IV-a, Rapid Dumesti. Partida va fi, insa, anulata, daca va continua sa ninga la Iasi sau daca va fi foarte frig, tocmai pentru a evita riscul unor accidentari.
Pe 3 februarie fotbalistii ieseni vor pleca intr-un stagiu de pregatire in Antalya, acolo unde vor disputa cel putin cinci meciuri amicale.

Adauga un comentariu