News Flash:

Acte necesare la inscriere

30 Mai 2008
1470 Vizualizari | 0 Comentarii
Universitatea Alexandru Ioan Cuza
• Dosarul de inscriere la Universitatea Cuza trebuie sa contina mai multe acte, printre care diploma de bacalaureat, foaia matricola in original, certificatul de nastere in copie legalizata, certificatul de casatorie sau documentul care atesta schimbarea numelui • Pentru candidatii la Facultatea de Educatie Fizica si Sport este necesar adeverinta eliberata de Policlinica pentru Sportivi Iasi, care sa ateste faptul ca sunt apti pentru efort fizic

Pentru a se putea inscrie la una dintre facultatile de la Universitatea Al. I. Cuza, candidatii trebuie sa prezinte un dosar care sa cuprinda mai multe acte. Acestea sunt cererea de inscriere, care poate fi descarcata si de pe site-ul www.uaic.ro, si diploma de bacalaureat sau echivalenta cu aceasta recunoscuta de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Daca un candidat nu depune la o specializare diploma in original, acesta va depune si o adeverinta de la facultatea unde are actele in original. Dosarul trebuie sa mai contina foaia matricola in original, certificatul de nastere in copie legalizata, certificatul de casatorie sau documentul care atesta schimbarea numelui, in copie legalizata (daca este cazul) si o adeverinta medicala tip. Fisa medicala trebuie sa contina examen clinic, adeverinta de boli cronice, analize medicale VDRL si RPA. In cazul in care adeverintele medicale sunt incomplete, candidatii se pot adresa Cabinetului Medical Studentesc de la parterul caminului C8 din campusul Titu Maiorescu.

Adeverinta medicala la sport

Pentru candidatii la Facultatea de Educatie Fizica si Sport este necesara adeverinta eliberata de Policlinica pentru Sportivi Iasi, care sa ateste faptul ca sunt apti pentru efort fizic. Candidatii trebuie sa mai prezinte o adeverinta din care sa rezulte calitatea de student pentru studentii care urmeaza o a doua specializare si fotografii tip buletin de identitate, cate 2 la Chimie, Filosofie, Litere, Psihologie, 3 la Biologie, Drept, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA), Educatie Fizica si Sport, Fizica, Geografie, Informatica, Istorie, Matematica si Teologie Romano - Catolica si 4 la Teologie Ortodoxa. Candidatii din etnia rromilor vor trebui sa prezinte, la inscriere, si o recomandare scrisa din partea presedintelui unei organizatii civice, culturale sau politice, inregistrata legal prin care se atesta apartenenta la comunitatea rromilor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015881 (s)