Local

Actiune ampla a politistilor in Hirlau. Pentru ce s-a ales un sofer cu dosar penal

Publicat: 15 ian. 2017
In noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2017, politistii din cadrul Politiei orasului Hirlau si Sectiei 9 Politie Rurala Hirlau au actionat pentru verificarea barurilor, unor unitati de alimentatie publica, precum si pentru combaterea faptelor comise cu violenta, a furturilor si evenimentelor rutiere. De asemenea, politistii rutieri au actionat pentru depistarea conducatorilor auto care urca la volan dupa ce au consumat alcool. Politistii au actionat in cooperare cu jandarmi si politisti locali.
Au fost controlate 11 societati comerciale. Au fost legitimate 70 de persoane, controlate 35 de auto si 5 atelaje hipo. Au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale, dintre care 7 conform Legii nr. 61 din 1991 si 1 conform OUG nr. 195/2002, privind regimul circulatiei rutiere, iar restul pentru alte abateri.

Citeste si: I-au facut semnal sa traga pe dreapta, dar si-a continuat drumul. Ce motiv avea sa fuga de oamenii legii

 
Spre exemplu, la data de 14 ianuarie, in jurul orei 20.30 a fost depistat un barbat, de 36 ani, din comuna Sipote care conducea un auto pe raza localitatii de domiciliu, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal.


loading...

Adauga un comentariu