Actualitate

Actiunea politistilor la trecerile la nivel

Publicat: 21 sept. 2013
1

In data de 21 septembrie a.c., politistii rutieri, in colaborare cu politistii din cadrul Sectiei Regionale Politie Transporturi Iasi, actioneaza pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, produse la trecerile la nivel cu calea ferata cu risc ridicat.

Politistii actioneaza la bariera BJATM, la trecerile la nivel cu calea ferata de pe DC Iasi Uricani si de pe raza localitatii Ciurea.

Atragem atentia conducatorilor de autovehicule cu privire la respectarea legislatiei rutiere in vigoare, pentru a evita implicarea in evenimentele rutiere.

Comentarii
 • Sunteti niste ******* care stau ca vulturii la colt de strada sa mai faca o spaga. Daca ati vrea sa preveniti stati jigodiilor la vedere, patrulati europeana, la trecerile de nivel de cale ferata stati la vedere si omul va frana si va trece regulamentar. Credeti ca luand niste permise asta inseamna ca se vor reduce numarul accidentelor sau ca toti vor frana sa se asigure? Suntem invatati sa ne facem munca doar ca sa luam un salar la sfarsitul lunii nu sa avem si rezultate in urma muncii noastre. Suntem curu europei, nu avem drumuri dar avem sanctiuni.

 • pentru misu!
  unei cunostinte i s-a ridicat permisul la trecerea de la comat,
  desi El trecuse de bariera, dar fiind coloana a ramas blocat in trafic (ca in multe intersectii din oras), moment in care s-au aprins semnalele luminoase si a cazut bariera.
  este corect???

 • Nu e corect, dar pe unii graba ii omoara, trebuia sa stationeze inaintea liniilor de tren pana se facea loc sa treaca dincolo. De asta se stationeaza si pe trecerea de pietoni. Graba ……. Sunt de acord sa le ridice permisele. Intrebati soferii cu multi ani de conducere in spate, care nu au avut niciodata permisele suspendate si vedeti ce va spun.

 • Pt Leru!
  Tata, esti in adevarat! Ai spus lucrurilor pe nume!
  Militienii sunt niste japite care stau numai la panda. Nicidecum sa previna accidentele!

  • Decat sa arunci injective asupra unor persoane,nu ar fi mai bine sa conduci preventiv si sa te asiguri la trecerea oricarei trecere de cale ferata prevazuta sau nu cu bariere?In acest fel iti faci sigur un bine atat tie cat si celorlati participanti la trafic.Daca toti soferii ar da un gram de responsabilitate si respect in trafic ar fi un lucru benefic tuturor.PS Si eu am permis si nu am facut niciodata parte din categoria celor care-i injuri.Cel putin din partea mea respect tuturor participantilor la trafic indiferent ca sunt auto sau biciclisti si de multe ori mi-au multumit.Asa ca mai bine ne-am civiliza si respectul in trafic si ai sa vezi ca o calatorie la servici cu masina va fi altfel.Depinde de noi cum procedam.

 • TU trebuie sa respecti legea. EU sunt platit de contribuabili sa veghez la respectarea legii.Panda nu este interzisa de lege. Daca tu esti un nesimtit care o incalca nu sunt eu de vina care stau la panda pentru a preveni incalcarea, ci tu care o incalci. Fii corect si nu vei avea probleme.

 • un sofer destept apreciaza, privind coloana din fata lui ca n-are timp sa treaca peste calea ferata inainte de a apare semnalul sonor, sau sa se schimbe semaforul in rosu//

  de asta multi boi, idiotii, blocheaza de ex. intersectia de la gara..

 • ce te faci daca incepe semnalu acustic si luminile rosii aprinse in momentul in care tu esti deja pe calea ferata? va spun eu … ramaneti fara permis!!!!!!!!! politistul atat spune… avem filmare cu dv pe linia ferata cand semnalul sonor si luminile rosii erau in functiune… si asta fara sa te blocheze nimeni… doar ca erau 4 linii de trecut si carosabilul foarte rau in zona aia …. deci… cazi nevinovat si fara drept de apel … cat despre actiuni…. tot o sa mai fie cate un fraier care sa faca concurs cu trenul sa vada care trece mai repede

Adauga un comentariu