Local

Actiuni ale politistilor inainte de Craciun: numeroase amenzi si produse confiscate

Publicat: 12 dec. 2014
1

Pe 11 decembrie, politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Raducaneni si de la Rutiera au actionat în sistem integrat împreuna cu politistii de frontiera pentru prevenirea evenimentelor rutiere, a infractiunilor de contrabanda cu alcool si tutun si a taierilor ilegale de arbori. Au fost vizate 3 zone de actiune si controlate 7 unitati comerciale, fiind legitimate 59 de persoane. Au fost controlate 27 autovehicule si aplicate 33 sanctiuni contraventionale, în valoare de 10.000 lei.

„A fost depistat R. Andrei, de 22 ani, din comuna Cozmesti, în timp ce transporta cu un vehicul cu tractiune animala pe DJ 244 G pe raza comunei Cozmesti 1,1 metri cubi material lemnos, esenta tei, fara a avea documente de provenienta. S-a dispus masura confiscarii cantitatii de lemne si a fost sanctionat pentru încalcarea prevederilor Legii numarul 171 din 2010 cu suma de 2 000 lei”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Totodata, fost sanctionat cu suma de 1.000 lei, D. Petru, de 24 ani, din comuna Mosna, întrucât în calitate de vânzator la o societate comerciala a oferit spre vânzare produse a caror provenienta nu a putut fi justificata, respectiv jucarii si ornamente de Craciun. Totodata, au fost sanctionati si A. Paul, de 22 ani, B. Claudiu, de 26 ani, L. Cosmin, de 21 ani, si C. Gheorghita, de 19 ani, toti din comuna Gorban, întrucât au fost depistati în incinta unui bar din comuna Gorban practicând jocuri de noroc pe bani.

Citeste si: Lovitura NAPRASNICA de la DNA: Perchezitii SOC la DRDP Iasi – UPDATE FOTO,VIDEO

Adauga un comentariu