Eveniment-Social

Acțiuni caritabile la Colegiul Național ”GARABET IBRĂILEANU” din Iași

Publicat: 07 dec. 2022
Acțiuni caritabile la Colegiul Național GARABET IBRĂILEANU din Iași
Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”, Iași, organizează acţiuni comunitare de voluntariat

Ca în fiecare an, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”, Iași, organizează acţiuni comunitare de voluntariat prin intermediul cărora sunt cultivate spiritul civic, capacitatea de implicare precum și  valorile culturale identitare în context comunitar, național și universal.

În perioada 15 noiembrie – 6 decembrie 2022, elevii Colegiului Național ”Garabet Ibrăileanu”, coordonați de profesorii școlii, au participat la activități de învățare funcțională, prin implicarea în proiectul de voluntariat  „Dăruind vei dobândi”, aflat la ediția a IV-a.

De Sfântul Nicolae, elevii  însoțiți de profesori coordonatori Cornelia Andronic și Dana Busuioc, au oferit daruri celor 135 de bătrâni de la Căminul de pensionari „ Sfânta Cuvioasă Parascheva”- Iași și un spectacol de colinde susținut de corul de elevi al colegiului, coordonat de profesor de educație muzicală, Irina Popel. Bucuria sărbătorilor de iarnă a fost întregită de felicitările realizate de elevii îndrumați de profesor de educație plastică, Alina Antoane.

Scopul acestei campanii este reprezentat de  sensibilizarea elevilor și părinților față de persoanele în vârstă, formarea unor atitudini pozitive de altruism și generozitate.
Adauga un comentariu